Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 23:19

ΙΠΠΟΦΑΕΣ: o δυναμίτης της υγείας


hippophaes

Η HEALTH AVENUE φερνει κοντά σας το ΙΠΠΟΦΑΕΣ με όλες του τις μορφές! Ρόφημα, αποξηραμένος καρπός, και τώρα…ΝΕΑ σειρά καλλυντικών με βάση τα φυτικά βλαστοκύτταρα ΙΠΠΟΦΑΟΥΣ για αναγέννηση της επιδερμίδας.

Το ΙΠΠΟΦΑΕΣ θεωρείται ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ της ΥΓΕΙΑΣ αφού περιέχει 190 διαφορετικά μέταλλα και βιταμίνες.

Το Ιπποφαές περιέχει πάνω από 15 υπέρ αντιοξειδωτικές ουσίες και θεωρείται η τέλεια υποστήριξη σε πολλές θεραπείες.
Στον κατάλογο των φυτών με γνωστές στην σύγχρονη επιστήμη φαρμακευτικές ιδιότητες το Ιπποφαές κατέχει μια από τις πιο διακεκριμένες θέσεις. Το ιπποφαές είναι από τα αρχαιότερα φυτά της γης Στις εκστρατείες του Μεγάλου Αλεξάνδρου παρατηρήθηκε ότι τα άρρωστα και τραυματισμένα άλογα θεραπεύονταν τρώγοντας τα φύλλα και τους καρπούς του φυτού και άρχιζε να γυαλίζει τρίχωμα τους, από την παρατήρηση αυτή δόθηκε και η ονομασία του (ίππο -; φάος = άλογο που γυαλίζει). Έτσι άρχισαν να το χρησιμοποιούν και οι στρατιώτες του, μαζί με τον ίδιο για να είναι πιο ισχυροί στις εκστρατείες.
Έχει βρεθεί επίσης ότι:

  • Το επίπεδο βιταμίνης C είναι περίπου 1000% πιο υψηλό από αυτό των πορτοκαλιών, γιαυτό χρησιμοποιείται και σε κρυολογήματα.
  • Σύμφωνα με Ρώσους και Κινέζους επιστήμονες, το Ιπποφαές περιέχει 190 βιοενεργά συστατικά από τα οποία 106 είναι στο έλαιο.
  • Περιέχει σίδηρο, χλωροφύλλη, λυκοπενιο, ζεαξανθίνη, ασταξανθίνη, β-καροτίνη, σελήνιο, χρώμιο, όλο το complex της βιταμίνης Β, και πλήθος άλλων συστατικών.
  • Περιέχει περισσότερα απο 15 υπέραντιοξειδωτικά, είναι η πιο πλούσια πηγή στον κόσμο.
  • Το έλαιο είναι η καλύτερη ενιαία πηγή που είναι γνωστή στον άνθρωπο για τη βιταμίνη Ε, την βιταμίνη C, τη βήτα-καροτίνη, τα ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα ουσιαστικά αμινοξέα και φλαβονοειδή.
  • Η περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε (δ-άλφα-tocopherol) είναι 200% υψηλότερο από το έλαιο σίτου, 900% υψηλότερο από το έλαιο καλαμποκιού και 3500% υψηλότερο από το έλαιο σόγιας. Το δ-α-tocopherol είναι η πιο ισχυρή μορφή βιταμινών Ε.
  • Περιέχει το β-σιτοστερόλ, που είναι 3000% πιο δυνατό στην διάσπαση των λιπών απο την χολίνη.
  • Περισσότερο από το ενενήντα τοις εκατό των συνολικών λιπαρών οξέων είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα. Το έλαιο του Ιπποφαούς περιέχει (17-20%) ωμέγα-3, (28-30%) ωμέγα-6, (36-40%) ωμέγα-9 και ωμέγα-7.
  • Το Ιπποφαές περιέχει όλα τα μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
  • Έχει εξαιρετική συγκέντρωση σε κάλιο. Το έλαιο του Ιπποφαούς δεν περιέχει τα μέταλλα που είναι επιβλαβή στο σώμα.
  • Περιεχει όλα τα αμινοξέα.
  • Το Ιπποφαές, απλά καλλιεργείται, δεν είναι αποτέλεσμα εργαστηρίου.
  • Επίσης περιέχει κατά 32% πρωτεΐνη.
  • Αποτελέσματα έδειξαν ότι το έλαιο του είχε μια θεραπευτική αποτελεσματικότητα στον αποχρωματισμό δερμάτων, στις φακίδες, ενάντια της πρόωρης γήρανσης, στην σκλήρυνση του δέρματος, στην απολέπιση, στην ακμή, και στην επαναλαμβανόμενη δερματίτιδα.


Τι καθιστά το Ιπποφαές τόσο πολύτιμο

Λιπαρές ουσίες υψηλής ποιότητας

Το Ιπποφαές περιέχει αιθέρες λιπαρών ουσιών και γλυκερίνη υψηλής ποιότητας, αποτελεί την υψηλότερη πηγή φυτικών λιπαρών οξέων που έχει ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα.

Βιταμίνες και μέταλλα

Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη, την ζωτικότητα και την υγεία. Ρυθμίζουν τις σωματικές λειτουργίες και αυξάνουν την αντοχή του οργανισμού στις ασθένειες και το άγχος. Οι βιταμίνες που περιέχει το Ιπποφαές είναι του συμπλέγματος Β και κυρίως Β12, Α και Ε. Ακόμη περιέχει σεροτονίνη και 28 ιχνοστοιχεία.

Οι βιταμίνες από μόνες τους δεν είναι επαρκείς

Όσο σημαντικές και αν είναι οι βιταμίνες, είναι άνευ αξίας ελλείψει μετάλλων. To Ιπποφαές περιέχει όλα τα μέταλλα που χρειάζεται ο οργανισμός σας, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο, ψευδάργυρο καθώς και τα περισσότερα ιχνοστοιχεία, όπως χρώμιο, σελήνιο, κάλιο κ.α.
Το Ιπποφαές είναι εξαιρετικά πλούσιο σε λυκοπένιο και Ζεαξανθίνη δύο από τις πιο ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες που είναι μέρος των καροτενοειδών που θεωρούνται αντικαρκινική τροφή, Αυτά τα δυο συστατικά μαζί με το Α και Β-καροτένιο, cryptoxanthin, taraxanthin και phytofluin είναι υπεύθυνα για το κίτρινο- πορτοκαλο -;κοκκινο χρώμα του Ιπποφαούς. Επίσης η ζεαξανθίνη είναι ο μοναδικός τρόπος μακροπρόθεσμης αντιμετώπισης του καταρράκτη και της ωχράς κηλίδας καθώς δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Εξαιρετικά πλούσιο σε λιπαρά οξέα, στερόλες και φλαβονοειδή

Λινολενικό οξύ (Ω3) που έχει αποδειχτεί αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση πολλών ασθενειών όπως εμποδίζει την συγκέντρωση χοληστερόλης στα αιμοφόρα αγγεία μέχρι το ότι μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης οστεοπόρωσης.

Η πληθώρα, η φυσική ύπαρξη και η συνέργεια των ουσιών στο Ιπποφαές αποτελούν τον λόγο της αποτελεσματικότητας του.
Φλαβονοειδή μία μεγάλη κατηγορία φυτοχημικών ουσιών που περιέχει το Ιπποφαές, που σχετίζονται με ελάττωση της αρτηριακής πιέσεως, αλλά και με μειωμένο ποσοστά ορισμένων μορφών καρκίνου, καθώς και άνοιας.

Β-Sitosterol ουσία που έχει τη δυνατότητα να διαλύει τα λίπη και είναι 30 φορές πιο ισχυρή από τη χολίνη.
Αυξάνει την δύναμη και αντοχή, Αυξάνει τις επιδόσεις.

Πηγή για την παραπάνω πληροφόρηση είναι το ΚΤΗΜΑ «ΑΓΡΟΒΟΤΑΝΑ ΒΟΡΑΣ» στη Χρύσα Αριδαίας κοντά στα Λουτρά Πόζαρ όπου εκεί καλλιεργείται το ΙΠΠΟΦΑΕΣ που προμηθευόμαστε. Η παραγωγή είναι βιολογικής καλλιέργειας. Οι ενδείξεις που αναγράφονται σε κάθε συσκευασία είναι προσκείμενες με τις ενδείξεις του E.M.A.(European medicines Agency) και της επιτροπής Εscop της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο Κατάστημά μας θα βρείτε το ΙΠΠΟΦΑΕΣ σε αποξηραμένο καρπό, σε φύλλα ξερά για την Παρασκευή τσαγιού σε εκχύλισμα πόσιμο, σε θεραπευτική κηραλοιφή προσώπου μαζί με 6 ακόμα βότανα και φυσικά στη ΝΕΑ μας σειρά προσώπου BENEFICIAL HIPPOPHAE με βάση τα φυτικά βλαστοκύτταρα Ιπποφαούς.

Ευχαριστούμε,
Ελένη Περιβολαροπούλου / Σόφη Παπαμάργαρη

@ HEALTH AVENUE
________________________________________________

G.Vlachou 4, Athens 11525 | Greece
Tel: 0030-210-6755047 | 6977805767 | fax : 210-6724766
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.healthavenue.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.