Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Και ο Κουγιουμτζόπουλος αντέδρασε στο 8ευρω του "Δρόμου Βουνού"

on .

termatismosvouno

Οχι με την ιδιότητα του επικεφαλής παράταξης αλλά με την ιδιότητα του ιδρυτή – διοργανωτή του Δρόμου Βουνού μετά τη ΛΑΕ Χολαργού-Παπάγου και την Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου-Χολαργού και ο κ. Κουγιουμτζόπουλος αντέδρασε στο 8ευρω που επέβαλε ο δήμος μας στον εδώ και 17 χρόνια καθιερωμένο ετήσιο αγώνα που αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του δήμου μας με διεθνή εμβέλεια.

Ο κ. Κουγιουμτζόπουλος με ανάρτησή του στο facebook επισημαίνει ότι όταν διοργάνωσε τον 1ο Δρόμο Βουνού είχε στο μυαλό του ένα αθλητικό γεγονός για όλους.

Δείτε τι έγραψε:

"Εμείς αλλιώς τον ονειρευτήκαμε τον Δρόμο Βουνού. Όταν πριν από 18 χρόνια διοργανώσαμε με τον Κώστα Τζιβελέκα, τον Νίκο Δεπούντη και τον Γιώργο Δραμητινό τον 1ο Δρόμο Βουνού, ποτέ βέβαια δεν φανταζόμασταν ότι αυτή η γιορτή ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ θα μετατρέπονταν σε ένα εμπόρευμα και ένα θέαμα που όσοι δεν είχαν να διαθέσουν οκτώ ή δεκαέξι ή εικοσιτέσσερα ευρώ, θα το παρακολουθούσαν από μακρυά.

Εμείς οραματιστήκαμε και φτιάξαμε ένα αθλητικό event ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους κατοίκους του δήμου μας.
Εμείς τότε αντιθέτως, όταν το ανακοινώσαμε στον τότε δήμαρχο Χαράλαμπο Σκούρτη για να το υιοθετήσει, του είπαμε ότι με την δημοσιότητα που θα δώσουμε, θα δημιουργήσουμε δικαιώματα με προστιθέμενη αξία και θα προσφέρουμε εντελώς δωρεάν στους κατοίκους του δήμου μας, μια αθλητική και κοινωνική ευκαιρία με υψηλού επιπέδου προδιαγραφές.
Και αυτό πετύχαμε τα πρώτα χρόνια που το διοργανώσαμε.

screenshot