Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 22:03

Η τέλεια παραλία για Beach Volley στο... αθλητικό Κέντρο Παπάγου


beachvolleynew

Το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Μαρτίου οι φίλοι και λάτρεις του Beach Volley δοκίμασαν τις ικανότητες του στα γήπεδα Beach Volley. Πού; Μα στα πρόσφατα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου, και πρόσφατα ανανεώθηκαν από το αθλητικό σωματείο iBeach Volleyball Club.

Μετά την επιτυχημένη εναρκτήρια περσινή σεζόν, όπου διεξήχθησαν σπουδαίες διοργανώσεις με κορωνίδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors, την φετινή σεζόν θα φιλοξενηθούν τόσο η Beach Volley SuperLeague όσο και η σειρά Majors.
Συγκεκριμένα, στο δεύτερο κατά σειρά τουρνουά της Beach Volley Superleague με αγώνες σε όλη την Ελλάδα συμμετείχαν 72 ομάδες που διαγωνίστηκαν σε 6 κατηγορίες απολαμβάνοντας τις εγκαταστάσεις του ΔΟΠΑΠ και τα γήπεδα Beach Volley. Βέβαια οι αγώνες δεν σταματούν εδώ, καθώς στα τέλη Απριλίου θα πραγματοποιηθεί και το τρίτο τουρνουά της Beach Volley Superleague, αλλά και διάφορα τουρνουά κάθε Σαββατοκύριακο.
Το Αθλητικό Σωματείο iBeach Volleyball Club καλλιεργεί το ευγενές άθλημα του beach volley για αρχάριους και ερασιτέχνες κάθε ηλικίας αλλά διατηρεί και ακαδημία για τους μικρούς φίλους. Τα γήπεδα χρησιμοποιούν Ελληνικές και ξένες ομάδες για την προετοιμασία τους και συγκαταλέγονται στα πιο σύγχρονα και λειτουργικά γήπεδα των Βαλκανίων.

Ο δημιουργός της προσπάθειας Κώστας Ταμπουρατζής δήλωσε: “Δημιουργήσαμε ένα χώρο με υψηλή αισθητική και έως το τέλος του καλοκαιριού θα προχωρήσουμε στο τελικό μας πλάνο. Θέλαμε να φέρουμε την παραλία στον Παπάγου και τα καταφέραμε”.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.