Και επικράτησε του 1ου και αήττητου, ο Χολαργός και μέσα στο Περιστέρι!

peristeri

Το Περιστέρι άρχισε να πανηγυρίζει πρόωρα την άνοδο και το… πλήρωσε. Αν και προηγήθηκε με 19 πόντους, είδε τον Χολαργό να επιστρέφει και να επικρατεί 82-78 στο «Ανδρέας Παπανδρέου» για την 25η αγωνιστική.

Έτσι η στέψη της ομάδας του Νίκου Καραγιάννη αναβλήθηκε, ενώ παράλληλα έσπασε το εντυπωσιακό αήττητό της φέτος από το σύνολο του Στέργιου Κουφού που πλησίασε στους τρεις βαθμούς τους πρωτοπόρους και παραμένει στη δεύτερη θέση.

Το φετινό αήττητο σερί του Περιστερίου στην Α2 έλαβε τέλος έπειτα από 24 συνεχόμενες νίκες. Στην πραγματικότητα όμως το σερί της ομάδας του κόουτς Καραγιάννη σε αγώνες πρωταθλήματος ήταν 39 νίκες! Κι αυτό γιατί την περσινή σεζόν είχε ολοκληρώσει τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής χωρίς ήττα, κερδίζοντας 15 συνεχόμενους αγώνες.

Η τελευταία ήττα του Περιστερίου σε αγώνα πρωταθλήματος χρονολογείται στις 22 Ιανουαρίου 2017, όταν ο Μαδραϊκός είχε κερδίσει τους "Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης" με 83-68 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Κοινώς, χρειάστηκε να περάσουν 437 ημέρες για να φύγει το Περιστέρι με σκυμμένο το κεφάλι από αγώνα πρωταθλήματος

. Όσο για την τελευταία εντός έδρας ήττα του, αυτή την είχε υποστεί στις 23 Οκτωβρίου 2016 από τον Πανερυθραϊκό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του περσινού πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, δηλαδή πριν από 527 μέρες!

Ο Παπανικολάου με ένα μεγάλο τρίποντο στα 31,8’’ έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους με 77-74 και μετά το άστοχο λέι απ του Κλαρκ ο Μοτσενίγος με 1/2 βολές έφερε την ομάδα του στο +4 (78-74). Ο Κλαρκ με δύο βολές στα 15,7’’ μείωσε στο καλάθι, ο Τζακόπουλος απάντησε με τον ίδιο τρόπο στα 14,7’’ (76-80). Ο Μοτσενίγος έκανε φάουλ πριν η μπάλα περάσει στο γήπεδο στην επαναφορά και χρεώθηκε βάσει κανονισμού αντιαθλητικό, με τον Κλαρκ να βάζει τις βολές (78-80) και το Περιστέρι να έχει την κατοχή. Ο Αμερικανός γκαρντ απέτυχε σε λέι απ και 3,5’’ έκανε φάουλ στον Τσάμη που με δύο βολές διαμόρφωσε το 82-78.

ΠΗΓΗ: www.filathlos.gr

Εκτύπωση

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.