Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 17:05

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το personal training στο Στίβο του Παπάγου!


stivospapb

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Δ. Οικονόμου σχετικά με την απαγόρευση του personal training εντός του ανακαινσμένου στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου:

"Επειδή τις τελευταίες ημέρες και μετά την ολοκλήρωση των έργων ανακατασκευής του στίβου στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου παρατηρήθηκε διάφοροι γυμναστές- προπονητές να εισέρχονται παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα επί χρήμασι (personal training) σε μικρά γκρουπ αθλουμένων παρενοχλώντας τους δημότες αθλούμενους, σας ενημερώνουμε ότι κάνουν χρήση του στίβου χωρίς τη συναίνεση του ΔΟΠΑΠ, και σας καλούμε σε περίπτωση που διαπιστώνετε συγκεκριμένες δράσεις να ενημερώνετε αφενός το προσωπικό φύλαξης του ΔΟΠΑΠ που θα βρίσκεται στο στίβο προκειμένου να ελέγξει αν υπάρχει έγγραφη άδεια και αφετέρου τον Προϊστάμενο του Αθλητικού Τμήματος του Οργανισμού, κύριο Παναγιώτη Νικολούδη στο τηλέφωνο 2106543879 (Εσωτερικό 101).
Τέλος υπογραμμίζουμε για μία ακόμη φορά ότι το έργο ανακατασκευής έγινε αποκλειστικά για τους δημότες Παπάγου-Χολαργού προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης χρήσης σε καθημερινή βάση".

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.