Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 19:00

Αδειοδοτήθηκε ο αθλητικός χώρος του ΑΙΑΝΤΑ Χολαργού


aiassynolo

Με τις νέες διατάξεις του Νόμου όπου η άδεια λειτουργίας αθλητικών χώρων περνάει πια από το Δήμο, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού ενέκρινε την αδειοδότηση της αθλητικής εγκατάστασης που στεγάζει τον «Μορφωτικό Αθλητικό Σύλλογο ΑΙΑΣ Χολαργού» επί της οδού Κιλκίς 18, στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού.

Ο πολύ δραστήριος Σύλλογος ΑΙΑΣ που "έγραψε" μια σημαντική χρονιά με σπουδαίες διακρίσεις, να θυμίσουμε ότι πραγματοποίησε και το 1ο Κύπελλο Πυγμαχίας τον περασμένο Απρίλιο.

Η άδεια ισχύει για 3 χρόνια έτη και εφόσον ο ιδιοκτήτης της αδειοδοτούμενης αθλητικής εγκατάστασης πριν τη λήξη κάθε έτους, καταθέσει στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, υπεύθυνη δήλωσή του ότι:
α) Η ομάδα που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη έδρα δεν έχει ανέλθει σε ανώτερη κατηγορία και
β) Δεν έχει γίνει καμία αλλαγή, κατά τη διάρκεια του έτους στην αθλητική εγκατάσταση.

Επίσης:
- Ο υπεύθυνος φορέας για τη λειτουργία της αθλητικής εγκατάστασης πρέπει να φροντίσει για την εκπαίδευση προσωπικού σχετικά με τη σωστή χρήση του ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού και τη χορήγηση πρώτων βοηθειών, όπως επίσης θα πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη για την πλήρωση του ιατρείου και την αναπλήρωση βασικών μέσων και υλικών άμεσης βοήθειας. Ο ιατροφαρμακευτικός εξοπλισμός θα πρέπει να βρίσκεται σε ανεξάρτητο χώρο που θα στεγάζει το ιατρείο και θα πρέπει να είναι άμεσα προσβάσιμος.
- Με μέριμνα του κατά νόμο υπεύθυνου της εγκατάστασης να πραγματοποιούνται έλεγχοι
για βλάβες και αποκατάστασή τους.






Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.