Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 08:48

Ο Καραμέρος φέρνει το πολυπόθητο "μπαλόνι" στον Τσακό


karamerosmarousi

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργου Καραμέρου χρηματόδοτησης με το ποσό των 140.000€ για τη δημιουργία λυόμενου στέγαστρου στα ανοιχτά γηπεδα μπάσκετ στο Νταμάρι. Ένα χρόνιο αίτημα των γονέων των ακαδημιών μπάσκετ του Χολαργού που με την απόφαση αυτή της Περιφέρειας δείχνει να παίρνει το δρόμο του.

Πρόκειται για έργο που αφορά στα υφιστάμενα ανοικτά γήπεδα καλαθοσφαίρισης στο λόφο Τσακού, που πρόκειται να σκεπασθούν με το λυόμενο στέγαστρο. Η κατασκευή θα αποτελείται από 2 τμήματα, τα οποία θα συναρμολογούνται με ειδικά τεμάχια σύνδεσης εξασφαλίζοντας την εύκολη μεταφορά και ανέγερσή του. Σε ελάχιστο χρόνο μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να αποθηκευτεί για μελλοντική χρήση. Το σύστημα, που θα αποτελείται από διπλή μεμβράνη, θα διατηρείται στην μορφή και στις διαστάσεις του με την συνεχή παροχή αέρα εντός του χώρου, επιτυγχάνοντας συγχρόνως συνεχή εξαερισμό του κελύφους. Ο φωτισμός θα αποτελείται από 20 προβολείς led 250 W, οι οποίοι θα αναρτούνται από την μεμβράνη με ειδικά τεμάχια, ενώ προβλέπεται και τοποθέτηση συστήματος θέρμανσης.

Ο κ. Καραμέρος δήλωσε μετά την υπερψήφιση της πρότασης του:
«Ο Δήμος Παπάγου- Χολαργού συνεργάστηκε άριστα μαζί μας καταθέτοντας την απαραίτητη μελέτη κατόπιν απόφασης του Δημοτικού του Συμβουλίου. Εγκρίθηκε έτσι μια χρηματοδότηση για ένα σημαντικό έργο με σκοπό οι αθλητές να έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται απρόσκοπτα σε όλη τη διάρκεια του έτους, δεδομένου ότι η τοποθέτηση στεγάστρου θα τους προστατεύει από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Η λύση αυτή είναι ιδανική για πολλά ανοικτά γήπεδα της Αττικής και έχει μικρό κόστος σχετικά»

 

Για τη θετική εξέλιξη στο θέμα εξέδωσε ανακοίνωση το ΔΣ της ΑΕ Χολαργού

Η Αθλητική Ένωση Χολαργού εκφράζει την ικανοποίηση και την χαρά της για την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο, της προμήθειας και εγκατάστασης του στεγάστρου (το γνωστό «μπαλόνι») καθώς και της χρηματοδότησής του.

Την χθεσινή ημέρα (24/1/2019) έγινε το πρώτο ΜΕΓΑΛΟ βήμα προς την τελική ευθεία για την ολοκλήρωση ενός έργου που έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν από τους παράγοντες του συλλόγου μας και με υπομονή, θέληση και αμέτρητες ώρες ανιδιοτελούς προσφοράς από τα στελέχη μας, τώρα πια μετράμε αντίστροφα μέχρι την ολοκλήρωσή του. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Δημοτική Αρχή για την άριστη και ειλικρινή συνεργασία όλο αυτό το διάστημα αφού είναι αυτονόητο πως χωρίς την δική τους γνώση και ενέργειες για να ξεκαθαρίσουν δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές – και όχι μόνο – διαδικασίες τίποτα δεν θα είχε γίνει.

Προς το παρόν δεν θα αναφερθούμε σε συγκεκριμένα πρόσωπα που βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσουμε στην χθεσινή απόφαση σταθμό της περιφέρειας αφού πιστεύουμε πως μία απλή αναφορά στο όνομά τους είναι πολύ λίγη, σίγουρα τους αξίζει κάτι πολύ περισσότερο το οποίο και υποσχόμαστε ως σύλλογος να τους δοθεί. Η ολοκλήρωση του έργου είναι κοντά και συνεχίζουμε ως σύλλογος να δηλώνουμε παρόν σε οτιδήποτε είναι προς όφελος της νεολαίας του δήμου μας και των ακαδημιών μας .

Το ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.