Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 09:49

"\u0397 \u03b1\u03c0\u03c1\u03b1\u03be\u03af\u03b1 \u03ba\u03b1\u03b9 \u03b7 \u03b1\u03bd\u03b9\u03ba\u03b1\u03bd\u03cc\u03c4\u03b7\u03c4\u03b1 \u03c4\u03bf\u03c5 \u0394\u03b7\u03bc\u03ac\u03c1\u03c7\u03bf\u03c5 \u03ac\u03c6\u03b7\u03c3\u03b1\u03bd \u03c4


gipedokyprouxoma

Ανοιχτή επιστολή-καταπέλτη έδωσε στη δημοσιότητα ο Παπαγιώτης Απόστολος Χαλιμάς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Τίγκα, γνωστός όμως περισσότερο για τις δημόσιες αναρτήσεις του σχετικά με την πορεία των εργασιών της ανακατασκευής του γηπέδου της Κύπρου. Ο κ. Χαλιμάς στην επιστολή του κάνει μία ιστορική αναδρομή των κινήσεων του "Δημάρχου της σκόνης", όπως αποκαλεί τον κ. Αποστολόπουλο, ξεκινώντας από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του το 2014, που όμως 5 χρόνια από τότε και 3 μετά την εξασφάλιση της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια, το γήπεδο παραμένει το μόνο χωμάτινο γήπεδο της Αττικής!

Διαβάστε ολόκληρο το κέιμενο της επιστολής:

Ερωτάσθε κ. Δήμαρχε
Γήπεδο Ποδοσφαίρου Παπάγου 3 Χρόνια μετά τη Χρηματοδότηση

10 λόγοι ΘΥΜΟΥ και ΟΡΓΗΣ του απλού δημότη, του Απόστολου Χαλιμά, Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με την Παράταξη «Για την Πόλη που μας Αξίζει»

Οι σκέψεις μου, αυτές που θα σας εκθέσω πιο κάτω αφορούν την «πορεία» των εργασιών σχετικά με την ανακατασκευή του γηπέδου και όλα τα «μεγάλα» λόγια που έχουμε ακούσει το τελευταίο διάστημα. Προσοχή ότι διαβάσετε είναι ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Tον Νοέμβριο του 2018, ο δήμαρχός μας συναντήθηκε με γονείς παιδιών και 2-3 παράγοντες της ομάδας και τους ενημέρωσε για την πορεία της ανακατασκευής του γηπέδου. Αφού λοιπόν παρέθεσε μία σειρά από ενέργειες που έχει κάνει, υποστήριξε ότι αυτός ουδέποτε είχε συμπεριλάβει την ανακατασκευή του γηπέδου στο προεκλογικό πρόγραμμα του και ουδέποτε προσπάθησε να «πουλήσει» το έργο προκειμένου να πάρει ψήφους.

Αφού, λοιπόν παρέθεσε όλα τα έγγραφα και τις ενέργειες που έχει κάνει, τους είπε ότι έχει καταθέσει όλα τα σχετικά έγγραφα και περιμένει την μελέτη για το γήπεδο με χλοοτάπητα 8ης γενιάς και μόλις πάρει στα χέρια του όλα τα έγγραφα τότε θα προκηρύξει ο ίδιος ο Δήμος τον διαγωνισμό προκειμένου να μην καθυστερήσει από την Περιφέρεια.

Βέβαια όπως πάντα δεν έφταιγε αυτός αλλά το πρόβλημα είναι ότι το γήπεδο είναι σε δασική περιοχή και το δασαρχείο δεν έδινε την άδεια και την έγκριση! Ως συνήθως έφταιγε κάποιος άλλος και ποτέ ο Δήμαρχος. ‘Ολα τα παραπάνω είναι πολύ ωραία κατά το Δήμαρχο, αλλά:

α. Με βάση λοιπόν τα λεγόμενα του δημάρχου, όλοι εμείς που διαβάσαμε το προεκλογικό του πρόγραμμα και είμαστε παρόντες όταν ήρθε στην αποχαιρετιστήρια γιορτή της ομάδας τον Ιούνιο του 2014 και τον ακούσαμε, είμαστε «τυφλοί», «αγράμματοι» και μάλλον «κουφοί». Σας παραθέτω τα αναγραφόμενα στη σελίδα 19 του προεκλογικού προγράμματος του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού:

«Τοποθετούμε πλαστικό χλοοτάπητα στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου της οδού Κύπρου και διαμορφώνουμε τον περιβάλλοντα χώρο, εξέδρες κλπ»

β. Όπως λοιπόν μπορεί να διαβάσει κάποιος στο προεκλογικό πρόγραμμα του 2014, η ανακατασκευή του γηπέδου είναι μέσα στα έργα που ο νυν Δήμαρχος είχε υποσχεθεί. Που χάθηκε όμως το συγκεκριμένο έργο; μήπως πνίγηκε στα νερά της βροχής με τα οποία συνήθως πλημυρίζει;

γ. Ερευνώντας στο θέμα του χλοοτάπητα 8ης γενιάς έμαθα από εκπρόσωπο μεγάλης εταιρείας κατασκευής γηπέδων ότι δεν υφίσταται τέτοια κατηγορία χλοοτάπητα. Ο καθένας μπορεί να ονομάσει τον τάπητα όπως θέλει. Η ουσία όμως είναι μία, ότι το Γήπεδο Ποδοσφαίρου Παπάγου είναι το τελευταίο χωμάτινο γήπεδο σε όλη την Αττική.

δ. Την ιστορία με το Δασαρχείο την ακούμε πολλά χρόνια και είναι πλέον αστείο να συζητάμε για αυτό. Ρωτάω τον αξιότιμο Δήμαρχο κ. Αποστολόπουλο. Έχει εμφανιστεί μία έστω φορά στο Δασαρχείο για να κάνει παράσταση στο Δασάρχη; Να μας πει πότε και ποιο ήταν το αποτέλεσμα. Όμως τούτη την ώρα το θέμα του δασαρχείου λύθηκε αλλά το γήπεδο παραμένει στην ίδια κατάσταση που είναι τα τελευταία 40 χρόνια !!! Γιατί Δήμαρχε;

Σκεφτόμενος όλα τα παραπάνω, μου έχει δημιουργηθεί ένα και μοναδικό συναίσθημα. Ένας απίστευτος θυμός:
• Θυμός για τα λόγια του δημάρχου που ποτέ δεν έγιναν πράξη.
• Θυμός που ενώ η Περιφέρεια έχει εγκρίνει το πόσο των 800.000 ευρώ, ο Δήμαρχος της ΣΚΟΝΗΣ δεν έχει «κινήσει γη και ουρανό» να χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα και να κάνει ένα εξαιρετικό έργο, την ανακατασκευή του Γηπέδου.
• Θυμός για τα στελέχη του Δημάρχου, που ενώ εμφανίζονταν πέρυσι φέρνοντας συγγενείς τους για προπόνηση και μας υπόσχονταν την ανακατασκευή, ξαφνικά εξαφανίστηκαν!!!!!
• Θυμός γιατί το ευτυχές έτος 2019, τα παιδιά μας συνεχίζουν να παίζουν στο χώμα, να παίζουν ποδόσφαιρο στην «αλάνα του Παπάγου» και όχι σε κανονικό γήπεδο ποδοσφαίρου.
• Θυμός γιατί κάθε φορά που φεύγουν τα παιδιά μου από το γήπεδο, είναι λες και έχουν πέσει στο αλεύρι !!!
• Θυμός γιατί ο Δήμαρχος της ΣΚΟΝΗΣ δεν έχει εμφανιστεί ούτε μια φορά από τον Ιούνιο του 2014, να μας μιλήσει και να μας εξηγήσει την πορεία του έργου και τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις του.
• Θυμός γιατί ξαφνικά οι «Παπαγιώτες» έγιναν πολίτες 2Ης κατηγορίας με την συμπεριφορά του Δημάρχου, που από τη μία μας λέει ότι είμαστε ένας δήμος με τον Χολαργό και από την άλλη δεν μας αφήνει να χρησιμοποιήσουμε τα γήπεδα ποδοσφαίρου του Χολαργού, για προπονήσεις έστω της ακαδημίας.
• Θυμός που ενώ ο Δήμος έχει «ταμειακά διαθέσιμα» 9.500.000 – 10.000.000 ευρώ περίπου, δεν αναλαμβάνει να ανακατασκευάσει το γήπεδο έστω και με δική του ευθύνη.
• Θυμός που ακόμα και στην παρούσα κατάσταση του γηπέδου ο Δήμαρχος και ο ΔΟΠΑΠ παραμένουν εντυπωσιακά αδιάφοροι, αφού προβολείς δεν λειτουργούν, δέντρα που έγειραν και πρέπει να παρακαλέσουμε δεκάδες φορές να έρθουν να τα κόψουν.
• Θυμός γιατί σύμφωνα με το τελευταίο δημοσίευμα η ανακατασκευή του γηπέδου δεν προβλέπει εξέδρες !!!

Λυπάμαι αν σας κούρασα για ακόμα μια φορά με το θέμα του γηπέδου, όμως αυτή και μόνο αυτή είναι η πραγματικότητα. Ελπίζω ότι την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί ο «Εξαφανισμένος Δήμαρχος» ή «Δήμαρχος της Σκόνης» όπως θέλετε πείτε τον, σε εκδήλωση της ομάδας, να έχει την αξιοπρέπεια να μην μας υποσχεθεί κάτι που δεν προτίθεται να κάνει!!!

Οι δεσμεύσεις μας

Η μόνη ελπίδα, μετά από τα 3 χρόνια προκλητικής αδιαφορίας, απραξίας και ανικανότητας του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, για να ανακατασκευασθεί το γήπεδο, είναι στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου 2019 να αναλάβει μια άλλη Δημοτική Αρχή με διάθεση για προσφορά στον τόπο.

Η παράταξη του Κώστα Τίγκα είναι αποφασισμένη για:
Δουλειά - Δουλειά - Δουλειά


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.