Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 17:20

Animal Movement, μία νέα γυμναστική έρχεται στο ΔΟΠΑΠ


animalmovement

Μια νέα, πρωτοποριακή μέθοδος γυμναστικής ξεκινάει στο γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου στις εγκαταστάσεις του ΔΟΠΑΠ επί της οδού Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου . Το “animal movement”, που θα πραγματοποιείται από την κυρία Μόλλυ Σειρηνάκη είναι μια μέθοδος με βαθιές ρίζες στην ανθρώπινη παράδοση και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα κινητικότητας. Είναι η μίμηση της κίνησης κάποιων ζώων προσαρμοσμένο σε ένα δυναμικό και διασκεδαστικό “freestyle” πρόγραμμα προπόνησης όπου ασκούμαστε μονάχα με τη χρήση του σωματικού μας βάρους.

Σαν στόχο έχει την ενδυνάμωση, την ανάπτυξη αντοχής, τον συντονισμό των κινήσεων και τον συνδυασμό αυτών με την αναπνοή. Απευθύνεται στους λάτρεις της κίνησης, σε όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και καινούριο.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο στις 10:30
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο 6945386048 και με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.