Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 14:11

Μανούσου και Μπεκιάρη οι "ελπίδες" του Γ.Α.Σ.Χολαργού στη Ρυθμική


Με το «Κύπελλο Ελπίδων» Ρυθμικής Γυμναστικής Κορασίδων άνοιξε την Κυριακή (16/02) η αυλαία της φετινής αγωνιστικής χρονιάς στο κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού «Αντ. Τρίτσης» όπου ραντεβού έδωσαν 61 ανερχόμενες εκπρόσωποι της νέας γενιάς του αθλήματος.

Στο Κύπελλο Ελπίδων συμμετέχουν οι 20 καλύτερες αθλήτριες γεννημένες το 2009 και 20 αθλήτριες του 2008 από την νότια Ελλάδα και βόρεια αντίστοιχα.
Ο Γ.Α.Σ. Χολαργού ήταν παρών με 2 αθλήτριες του που έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις την Μανούσου Μαρία και την Μπεκιάρη Ελένη-Μαρία.

Πιο συγκεκριμένα η Μανούσου Μαρία (κορασίδα 2ης χρονιάς) κατέκτησε την 2η θέση στο σύνθετο ατομικό συγκεντρώνοντας υψηλή βαθμολογία αθροιστικά στα 4 όργανα, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτριά μας στην κατηγορία των κορασίδων, Μπεκιάρη Ελένη-Μαρία πλασαρίστηκε στην 24η θέση.

Πιο αναλυτικά:
Μανούσου Μαρία: 2η μπάλα, 3η κορίνες, 4η σχοινάκι, 6η στεφάνι
Μπεκιάρη Ελένη-Μαρία: 15η μπάλα, 18η στεφάνι, 27η σχοινάκι, 45η κορίνες

Άξιες συγχαρητηρίων προπονήτριες και αθλήτριες για αυτή τη συλλογική προσπάθεια.
Την διοργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει η Ε.Γ.Ο. και την φιλοξενία της είχαν αναλάβει οι Δ.Ο.Π.Α.Π. Παπάγου-Χολαργού και ο Γ.Α.Σ. Χολαργού.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και στις απονομές και βραβεύσεις των αθλητριών παρέδωσαν τα μετάλλια και τα διπλώματα στις αθλήτριες, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κος Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Π κος Αθανάσιος Αυγουρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ποιότητας Ζωής & Παιδείας κος Μιχάλης Τράκας.

Συγχαρητήρια για την άψογη συνδιοργάνωση και την αγαστή συνεργασία στον Δήμο ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ και στον ΓΑΣΧ.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.