Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 22:49

Τελικός Κυπέλλου ΕΣΚΑ: Οι γυναίκες του ΑΚΟ Άρη Χολαργού στη “μάχη” για το τρόπαιο


Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 στο γήπεδο του ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή) στις 21:00 θα διεξαχθεί ο Μεγάλος Τελικός του Κυπέλλου Γυναικών μεταξύ των ομάδων ΠΟ ΑΓ. ΘΩΜΑ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ:

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις από την Β’ Φάση του Κυπέλλου, σημειώνοντας εντός έδρας νίκες.
Ο ΠΟ ΑΓ. ΘΩΜΑ επικράτησε του ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ με σκορ 54-46, ενώ ο ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ πέτυχε νίκη επί της ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ με 64-35.

Ο ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ συνέχισε στην 2η αγωνιστική, όπου πέρασε νικηφόρα από την έδρα του ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ με σκορ 49-59.

Στην 3η αγωνιστική της Β’ Φάσης, και οι δύο ομάδες επικράτησαν στις έδρες των αντιπάλων τους. Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα ήταν:
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 41-60
ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ ΘΗΣΕΑΣ - ΠΟ ΑΓ. ΘΩΜΑ 56-59

Στην 4η αγωνιστική που αποτέλεσε ουσιαστικά τους ημιτελικούς του Κυπέλλου, ο ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ επικράτησε εντός έδρας του ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ με 66-56, ενώ ο ΠΟ ΑΓ. ΘΩΜΑ κέρδισε μέσα στην έδρα του αντιπάλου του, ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ με 43-51.

Το βράδυ της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου θα μάθουμε τον Κυπελλούχο για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020. Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται στην Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών.

Ο ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ φιλοδοξεί να κάνει back to back κατάκτηση (καθώς είχε κερδίσει και πέρυσι το Κύπελλο Γυναικών), ενώ ο ΠΟ ΑΓ. ΘΩΜΑ ευελπιστεί να σηκώσει αυτός το Κύπελλο.

Ακολουθεί το κάλεσμα του ΑΚΟ Άρη Χολαργού προς τους φιλάθλους της ομάδας:

«Το Δ.Σ. του ΑΚΟ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ σας προσκαλεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 21:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αμερικάνικου Κολλεγίου Deree στον Τελικό Αγώνα ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει η ομάδα μας με αντίπαλο την ομάδα του Π.Ο. ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο να στηρίξουμε την προσπάθεια των κοριτσιών μας και γιατί όχι να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του κυπέλλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!!!».

Με πληροφορίες από eska.gr

 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.