Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 20:16

Μπασκετάκι με όρους... σπιτιού από την Α.Ε. Χολαργού


 

Εν μέσω κορωνοϊού η διοίκηση της Α.Ε. Χολαργού αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες και μένει σε επαφή με τους αθλητές της, με στόχο να τους κρατήσει σε καλή φυσική κατάσταση!
Έτσι ανακοίνωσε την δημιουργία καναλιού στο YouTube “Holargos BC Coaches”, όπου θα ανεβαίνουν σταδιακά βίντεο με:
👉 ασκήσεις γυμναστικής από τους γυμναστές του Συλλόγου καθώς και
👉 ασκήσεις - οδηγίες για το άθλημα του μπάσκετ από τους προπονητές

Ακόμη θέτει σε εφαρμογή τα ακόλουθα:

1. Σε εβδομαδιαία βάση οι προπονητές των τμημάτων θα στέλνουν (στους αθλητές τους) εικονομηνύματα στα viber group των τμημάτων που προπονούν. Χρηστικές πληροφορίες, παρότρυνση να μείνουν σπίτι, να διαβάσουν ενα βιβλίο, να κάνουν γυμναστική, αστεία και άλλα πολλά θα είναι η θεματολογία.. στόχος να είμαστε σε επαφή!

2. Η ψυχολόγος της ομάδας θα ετοιμάσει σχετικές οδηγίες για την αντιμετώπιση διαφόρων καταστάσεων που σχετίζονται με την τρέχουσα περίοδο ( πχ . αντιμετώπιση και συμπεριφορά απέναντυ σε κάποιον που έχει νοσήσει, νέες ρουτίνες στην καθημερινότητά μας, πως αντιμετωπίζουμε την απομόνωση στο σπίτι, κλπ)

3. Γυμναστική για όλους στο σπίτι... με σχετική ενημέρωση προς τους γονείς

Ώστε το ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ να αποκτήσει άλλο νόημα μέσα από εναλλακτικές αθλητικές δραστηριότητες για όλους μας, παιδιά και γονείς!

Οι ασκήσεις θα είναι προσαρμοσμένες έτσι ώστε να μπορούν να διενεργηθούν αυστηρά στον χώρο του σπιτιού, χωρίς να απαιτείται να απομακρυνθείτε από αυτό. Ορισμένα βίντεο, σχετικά με το μπάσκετ, θα έχουν εκπαιδευτικό στόχο χωρίς να απαιτείται να εκτελεστούν οι ασκήσεις από τους αθλητές. Όταν με το καλό ξεκινήσουν οι προπονήσεις θα έχουν την δυνατότητα οι αθλητές να τις πραγματοποιήσουν, υπό την επίβλεψη των προπονητών τους, στο γήπεδο.

Χρησιμοποιώντας απλά καθημερινά αντικείμενα, που όλοι έχουμε στο σπίτι μας ή εύκολα μπορούμε να βρούμε ευελπιστούμε να δώσουμε μια εναλλακτική στην διάθεση του χρόνου των αθλητών και γιατί όχι και των οικείων τους!

Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε το κανάλι καθημερινά εφόσον σταδιακά θα ανεβάζουμε ενδιαφέροντα βίντεο.
Στον ακόλουθο σύνδεσμο υπάρχει σχετικό υλικό:
https://www.youtube.com/channel/UCEUWK_kvCDk9Z-haMhaJl2A


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.