Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Τιμές...φαρμακείου στο δημοτικό κινηματογράφο Παπάγου

on .

artemislong

Από το holargos.blogspot.gr

dim. cinema Artemis

Τελικά συνειδητοποίησα ότι στο διπλανό χωριό από το δικό μας, στου Παπάγου, βρίσκεται ο καλύτερος δημοτικός κινηματογράφος της Αθήνας! Μάλλον έτσι θα πρέπει να είναι μιας και είναι ο ακριβότερος και χωρίς καμία προσφορά εκτός από το παιδικό-φοιτητικό. Το εισιτήριο, σύμφωνα με το athinorama.gr, και όχι όπως αναφέρει ο ΔΟΠΑΠ στην ιστοσελίδα του, είναι €7,5! Αυτό θα πει κοινωνική πολιτική!

therino cinema artemis dopap
Παρακάτω παραθέτω τις τιμές και τις προσφορές από τους υπόλοιπους θερινούς δημοτικούς κινηματογράφους που λειτουργούν αυτή την περίοδο και είναι καταχωρημένοι στο athinorama.gr. Θαυμάστε και ... φουσκώστε γιατί έχουμε έναν από τους καλύτερους θερινούς...του κόσμου!

therinatimes

therinatimes2

therinatimes3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και για να σας πείσω ότι έχουμε έναν κορυφαίο παγκοσμίως θερινό κινηματογράφο, για αυτό και πρέπει να τον πληρώνουμε αναλόγως, παρακάτω δείτε τις τιμές του Σινέ Θησείον που και φέτος βγήκε ένας από τους επτά καλύτερους κινηματογράφους του κόσμου (όπου μόνο δύο είναι θερινοί). Πέμπτη με Κυριακή, θα μου πείτε, είναι πιο ακριβός κατά €0,5...γιατί; Επειδή βλέπει Ακρόπολη; Εμείς βλέπουμε Αττική Οδό, Κεραίες και Υμηττό, ποιός νικάει;! Τελικά νομίζω ότι το 3D είναι αυτό που τον ανεβάζει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης!

cine thiseion