Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Απάντηση Δημάρχου για τον απολογισμό του Δημοτικού έργου

on .

toxopoint

Απάντηση στο σχόλιο του κ. Τίγκα σχετικά με την "εν κρυπτώ" παρουσίαση του απολογισμού του έργου της δημοτικής Αρχής απέστειλε ο Δήμαρχος Η. Αποστολόπουλος η οποία ακολουθεί:

 

Απάντηση στο δημοσίευμα του κ. Τίγκα με τίτλο: «Εν κρυπτώ» Απολογισμός Πεπραγμένων 2016 του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής

Κύριε Τίγκα,

Μάλλον σας ενοχλεί το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή έχει να παρουσιάσει σοβαρό και πλούσιο έργο, με απόλυτη συνέπεια στο προεκλογικό μας πρόγραμμα.

Ο Δήμος μας με σχέδιο και χρηστή διοίκηση, έχει υλοποιήσει έργα και δράσεις σε όλους τους τομείς ανεξαιρέτως και είμαστε σίγουροι ότι οι κάτοικοι της πόλης μας έχουν σωστότερη αντίληψη από εσάς στο θέμα αυτό.

Όσον αφορά στο αν οι συμπολίτες μας παρακολούθησαν τον απολογισμό πεπραγμένων ή όχι, δυστυχώς για εσάς κάνετε μεγάλο λάθος.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε η Δημοτική Αρχή έχει καθιερώσει τη ζωντανή αναμετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων και δεν είναι απαραίτητο να παραστεί κάποιος στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για να παρακολουθήσει τις συνεδριάσεις.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι 160 άνθρωποι αναπαρήγαγαν το βίντεο της συνεδρίασης μέσω του καναλιού με το οποίο έχουμε συνεργασία και 1.668 μέσω της σελίδας facebook του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Να σημειώσουμε δε, ότι ο αριθμός των ατόμων που αναπαράγουν το βίντεο αυξάνεται συνεχώς.

Επιπλέον ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έχει στείλει την πρόσκληση της Ειδικής Συνεδρίασης στις 13 Σεπτεμβρίου, οπότε και αναρτήθηκε στην   στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Κύριε Τίγκα, οι συμπολίτες μας είδαν τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, σε αντίθεση με εσάς που και ήρθατε καθυστερημένος και φύγατε πολύ πριν τη λήξη της συνεδρίασης. Σας στέλνουμε λοιπόν το link της ιστοσελίδας μας με τον απολογισμό να ενημερωθείτε.

http://www.dpapxol.gov.gr/news/deltia-tipou/item/3473-apologismos-pepragmenon-dimotikis-arxis-etous-2016.html

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων