Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Τον Κινέζο κάνει ο Δήμαρχος για το 1ο Λύκειο Χολαργού

on .

protolykeio

Κι ενώ το έργο της πλατείας Εθνικής Αντίστασης προχώρησε και έπεσαν και οι υπογραφές, για το έτερο μεγάλο έργο που πρόκειται να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Αττικής και όφειλε ο Δήμος να έχει προχωρήσει τις διαδικασίες ώστε τουλάχιστον να βρίσκεται και αυτό στη φάση των υπογραφών, η ενεργιεακή αναβάθμιση του 1ου Λυκείου Χολαργού μοιάζει από όνειρο να γίνεται... εφιάλτης.

Στη δημοσιότητα απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων του 1ου ΓΕΛ Χολαργού την επίμονη αλληλογραφία του προς τη Δημοτική Αρχή θέλοντας να πιέσει και με αυτό τον τρόπο να λάβει κάποιες απαντήσεις από υπεύθυνα στόματα.

Ο Σύλλογος αναφέρει ότι ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου του περασμένου έτους απέστειλε στο Δήμαρχο συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με την πορεία και το χρονοδιάγραμμα του έργου αλλά και γενικότερα για τις επισκευές και προμήθειες που αφορούν στο σχολείο τους. Έκτοτε παρά τις επαναληπτικές επιστολές, παρά τις αιτήσεις για ραντεβού με τον Δήμαρχο Η. Αποστολόπουλο, την υπεύθυνη Αντιδήμαρχο Τζ. Αρβανίτη ακόμη και τη διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών Χρ. Βασσάλου κανείς δεν έχει δεχτεί τα μέλη του ΔΣ να τα ενημερώσει παρουσιάζοντας ωστόσο και μία περιέργη, το λιγότερο, στάση "πετώντας" ο ένας στον άλλο το Σύλλογο σαν...μπαλάκι.

Το ιστορικό αυτό του 10μηνου κυνηγητού περιγράφουν στην πρόσφατη επιστολή τους (ακολουθεί) που και σε αυτή όσο απαντήσατε εσείς άλλο τόσο απάντησαν Δήμος και Δημοτική Αρχή!


"Χολαργός, 25 Σεπτεμβρίου 2017

Προς:
 κα Βασάλου, Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Παπάγου-Χολαργού
Κοιν:
 κ. Ηλία Αποστολόπουλο, Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού

ΘΕΜΑ: Επιστολή της 2/12/16

Κα Βασάλου,

Στις 2/12/16 αποστείλαμε στον κ Δήμαρχο, στην κα Μουντάκη και στην κα Αρβανίτη επιστολή με θέμα «Προβλήματα στις κτιριακές εγκαταστάσεις του σχολείου μας. Ελλείψεις σε προμήθειες εξοπλιστικών μέσων για την κάλυψη λειτουργικών και εκπαιδευτικών αναγκών».
1/3/17 επαναπροωθήσαμε την επιστολή καθώς είχε παρέλθει προ πολλού το διάστημα του ενός μηνός και δεν είχαμε λάβει απάντηση.
Καθώς και πάλι δεν λάβαμε απάντηση αιτηθήκαμε συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο από την γραμματεία του οποίου μας ορίστηκε εν τέλει συνάντηση με την κα Αρβανίτη για τις 19:30, 18/5/17. Η συνάντηση δεν έγινε λόγω δημοτικού συμβουλίου την ώρα εκείνη, για το οποίο και δεν ειδοποιηθήκαμε.

Μετά από διαμαρτυρία στη γραμματεία του Δημάρχου και με προσωπική σας τηλεφωνική επικοινωνία με την Γραμματέα του Συλλόγου μας, μας ορίσατε συνάντηση στο γραφείο σας για τις 31/5. Η συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκαν 4 μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας, εξελίχθηκε σε μια σύντομη ανάλυση των αιτημάτων μας καθώς βρισκόσαστε σε συνάντηση εργασίας. Σας παραδώσαμε αντίγραφο της επιστολής και υποσχεθήκατε ότι θα μας απαντήσετε.

Η σχολική χρονιά τελείωσε και στην αρχή της νέας σχολικής χρονιάς δεν έχουμε λάβει την αναμενόμενη απάντηση.
Οι γονείς των μαθητών του 1ου Λυκείου αλλά και εκείνοι των μαθητών του 1ου Γυμνασίου που θα συνεχίσουν στο λύκειο, περιμένουν από εμάς απαντήσεις που δεν έχουμε να τους δώσουμε.
Παρακαλούμε όπως μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου έχουμε απάντηση καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια
περαιτέρω αναμονής

Μετά τιμής
Το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Χολαργού"