Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Η Ντ. Καλλιοντζή νέα Πρόεδρος Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Παπάγου-Χολαργού

on .

dinaliriki

Η Ντίνα Καλλιοντζή όπως όλα δείχνουν αναλαμβάνει την Προεδρία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Παπάγου-Χολαργού για την επόμενη δύσκολη διετία με τις πολλές εκλογικές αναμετρήσεις και γίνεται έτσι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος τουλάχιστον για την κοινότητα Χολαργού που αναλαμβάνει αυτή τη θέση.

Η διαδικασία των υποψηφιοτήτων ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή και η κα Καλλιοντζή είναι η μόνη υποψήφια για τη θέση, αφού άλλωστε είχε συγκεντρώσει τις υπογραφές όλων των τοπικών μεγάλων ονομάτων, κομματικών στελεχών της πόλης. Του Δημάρχου, Η. Αποστολόπουλου, του επίτιμου Δημάρχου Β. Ξύδη, του πρώην Προέδρου της Τ.Ο., Ν. Κουκή, του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χολαργού Κ. Λινάκη, των Δημοτικών Συμβούλων Τίγκα, Κεχρή, Φασούλη, Οικονόμου, Αυγουρόπουλου, Τούτουζα και άλλων πολλών.

Η κα Καλλιοντζή έχει πρωταγωνιστήσει στα κοινά της πόλης μας, κυρίως του Χολαργού, αφού έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ως η μία από τις δύο γυναίκες που έχουν καταλάβει τη θέση αυτή στην ιστορία του Χολαργού, ενώ έχει κάνει και χρέη Αντιδημάρχου σε θέματα Παιδείας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με το Πνευματικό Κέντρο "Αντιγόνη Ζουρούδη" από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου δίνοντας μία νέα πνοή στο ιστορικό Σωματείο.

Η κα Καλλιοντζή με την ευκαιρία της υποψηφιότητας της, απηύθυνε το μήνυμα που ακολουθεί στα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της 13ης Μαϊου:


"Φίλες και Φίλοι Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Πιστή στην ιδεολογία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης στην οποία κινούμαι ανιδιοτελώς για πάρα πολλά χρόνια και με αίσθημα ευθύνης και διάθεσης για προσφορά στις Αρχές και τις Αξίες της Νέας Δημοκρατίας και με ερέθισμα τις εξαγγελίες του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, δηλώνω την επιθυμία να διεκδικήσω τη θέση του προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Παπάγου-Χολαργού στις εκλογές που θα γίνουν στις 13 Μαΐου 2018.
Καλώ όλα τα μέλη της Δ.Η.Μ.Τ.Ο Παπάγου-Χολαργού να συμμετάσχουν ενεργά στην παραπάνω εκλογική διαδικασία γιατί όσα περισσότερα λάβουν μέρος τόσο καλύτερη αντιπροσώπευση θα έχουν τα εκλεγμένα μέλη. Η εκλογική διαδικασία είναι εσωκομματική. Όλοι ανήκουμε στη Νέα Δημοκρατία και είμαστε όλοι μαζί και από την προηγούμενη αλλά και την επόμενη μέρα αυτής της εκλογικής διαδικασίας.
Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη παράταξη που εκφράζει με συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα τον ορθό πολιτικό λόγο από της ιδρύσεως της. Ήμασταν και θα είμαστε πάντοτε το μέτωπο της λογικής ενάντια σε κάθε μορφής λαϊκισμό. Για αυτό και εσωκομματικά αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια Δ.Η.Μ.Τ.Ο δυνατή και ανοιχτή στην τοπική κοινωνία που θα διαδίδει και θα υπερασπίζεται την ιδεολογία του κόμματος. Οι τοπικές οργανώσεις είναι φορείς που αποτελούν την ραχοκοκαλιά και το κύτταρο της έκφρασης της ΒΑΣΗΣ του πολιτικού οργανισμού που ιδρύθηκε το 1974, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Υπόσχομαι ότι θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις σας αλλά και στην ιστορική παράταξη. Ευχαριστώ τα μέλη που υπέγραψαν την υποψηφιότητα μου και όλους όσοι με προέτρεψαν να διεκδικήσω τη θέση του προέδρου της Δ.Η.Μ.Τ.Ο Παπάγου-Χολαργού.

Η παρουσία σας είναι η δύναμή μας!!!
Όλοι μαζί από την αρχή προχωρούμε ενωμένοι!!!

Φιλικά
Ντίνα Καλλιοντζή-Νικολοπούλου