Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 12:24

Διακρίσεις στα θαλάσσια μπάνια του ΚΑΠΗ μεταξύ Χολαργιωτών και Παπαγιωτών;


akrogialia

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε αναγνώστρια του myxolargos/mypapagos.gr για τα θαλάσσια μπάνια που διοργανώνει το ΚΑΠΗ, τα οποία, σύμφωνα με την ίδια, παρέχουν διαφορετικές επιλογές για παραλίες στα μέλη του που διαμένουν στοy Παπάγου και μόνο μία στα μέλη του κατοίκους Χολαργού.

"Καλοκαίριασε για τα καλά (έτσι τουλάχιστον ελπίζουμε). Και εμείς που δεν έχουμε χωριά ή οικονομική δυνατότητα για διακοπές, αλλά ανάγκη για θάλασσα κοιτάζουμε να δούμε πως θα κάνουμε τα μπάνια μας. Και να η σκέψη μου στα ΚΑΠΗ.

Λέω εγώ τώρα, να πάω να γραφτώ για θαλάσσια μπάνια. Πράγματι η ευγενέστατη υπάλληλος μου έδωσε το έντυπο με τις στάσεις που περνούν τα λεωφορεία για τη θάλασσα. Ψάχνω να επιλέξω σε ποια παραλία θα πάω από το Χολαργό που μένω. Και βρίσκω την εξής μία!! Από το Χολαργό λέει πηγαίνει μόνο Λούτσα. Ενώ από του Παπάγου, Αυλάκι και Ζούμπερι κατόπιν επιλογης!!! Εγώ είμαι τοπικίστρια;;;

Και ρωτάω τώρα εγώ: Κύριε Δήμαρχε, που φαντάζομαι ότι είστε ενήμερος, γιατί έχω μείνει με την εντύπωση
ότι μας "Ξεπετάτε" για να μην λέμε ότι δεν κάνετε τίποτα για τα ΚΑΠΗ του ΧΟΛΑΡΓΟΥ. Ποιος σας είπε ότι θα επιλέξω να πηγαίνω με το λεωφορείο ή το πούλμαν του Δήμου δίνοντας 30€, τη στιγμή που με το λεωφορείο της γραμμής μια και όπως καταλαβαίνετε για να είμαι γραμμένη στα ΚΑΠΗ είμαι σε ηλικία που το εισιτήριο που βγάζω είναι μειωμένο και τα αντίστοιχα σε αριθμό θαλάσσια μπάνια μου κοστίζουν μόνο 14€, να πάω και να έρθω στη Λούτσα.

Θα μου πείτε τώρα ότι μας παίρνει από τη στάση που επιλέγουμε και μας φέρνει πάλι εκεί. Μην μας υποτιμάτε κ. Δήμαρχε και εμείς οι ηλικιωμένοι έχουμε τσαγανό και δεν μας είναι δύσκολο να πάμε στο Νομισματοκοπείο να το πάρουμε από την αφετηρία. Δεν έχω κάτι με τους συμπαθείς συμπολίτες μου Παπαγιώτες αλλά αισθάνομαι "ριγμένη". Πληρώνω τους ίδιους φόρους έχω τις ίδιες με αυτούς υποχρεώσεις και απαιτώ την ίδια μεταχείριση. Γιατί κ. Δήμαρχε δύο μέτρα και δυο σταθμά;

Σ.Χ."

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.