Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Απάντησε ο Δήμαρχος για την απουσία του στο Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας

on .

pattd

"Ψευδές" χαρακτηρίζει η Δημοτική Αρχή το δημοσίευμα του myxolargos/mypapagos.gr για την απουσία του Δημάρχου στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, διευκρινίζοντας ότι παραβρέθηκαν τόσο ο Αντιδήμαρχος Θ. Αυγουρόπουλος όσο και ο επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ Μ. Παγώνης.

patte
Το ρεπορτάζ του myxolargos/mypapagos.gr προέκυψε από τo επίσημo δελτίο τύπου της Περιφέρειας Αττικής που στάλθηκε με τη συνήθη μέθοδο μέσω email. Ωστόσο, αντίστοιχη ανάρτηση ή έστω δελτίο τύπου όπως μας έχει συνηθίσει η Δημοτική Αρχή να εκδίδει για διάφορες εκδηλώσεις και έργα, 4 μέρες μετά, δεν υπήρξε για ενημέρωση από την πλευρά της λόγω της επικαιρότητας θα ενδιέφερε ιδιαιτέρως τους δημότε, τόσο ο σχεδιασμός του Δήμου για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων και πολύ περισσότερο ειδικά για το σχεδιασμό εκκένωσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Την ίδια ώρα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου η απάντηση μόνο για το "ψευδές δημοσίευμα".

Αναμένοντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την επίσημη ενημέρωση του Δήμου για τα συμπεράσματα της συγκεκριμένης συνεδρίασης και τους σχεδιασμούς της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παπάγου -Χολαργού διαβάστε το δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής για το ..."ψευδές δημοσίευμα".

"Απάντηση στο ψευδές δημοσίευμα του του www.myxolargos.gr σχετικά με τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας.

Σε συνέχεια του σημερινού σας άρθρου με τίτλο «Απούσα η δημοτική αρχή Αποστολόπουλου από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας» αναφερόμενο στη δήθεν απουσία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού από τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018, σας ενημερώνουμε ότι:

1. Από τον Δήμο Παπάγου - Χολαργού παρευρέθηκαν στην εν λόγω συνεδρίαση ο Αντιδήμαρχος (υπεύθυνος για την πολιτική Προστασία) κ. Θανάσης Αυγουρόπουλος και ο επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ (Δασοπροστασία Παπάγου Χολαργού) κ. Μίνως Παγώνης.
2. Και οι δύο παρέστησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, ενώ έλαβαν το λόγο αποτυπώνοντας την ως σήμερα κατάσταση και διατυπώνοντας προτάσεις καλύτερης συνεργασίας και συντονισμού μεταξύ όλων των αρμοδίων φορέων και αρχών.

Για το ρεπορτάζ σας δε, σας ενημερώνουμε ότι στο περιθώριο της συνεδρίασης αυτό που σχολιάστηκε ήταν η απουσία της ΔΕΗ, αλλά και του ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού), σε αντίθεση με τον έτερο σύνδεσμο προστασίας, τον ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού), που συμμετείχε στη συνεδρίαση μέσω του Προέδρου του κ. Βλάσση Σιώμου.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων"