Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 14:09

Hχορύπανση από μηχανές στου Παπάγου κάνει τα βράδια δύσκολα


 

souza

Κάτοικος του Παπάγου, στην είσοδο του Υμηττού, καταγράφει με αγωνία σε μήνυμα την προβληματική ηχορύπανση που προκαλούν μηχανές και αυτοκίνητα τις νυχτερινές ώρες ανεβαίνοντας στον Υμηττό.
Γεγονός που συμβαίνει αρκετά χρόνια, με την Αστυνομία να έχει κάνει και μπλόκα στο παρελθόν όπου όπως φαίνεται αντιμετωπίζεται μόνο για λίγο καιρό το πρόβλημα, και μετά πάλι παρουσιάζεται ίσως και σε μεγαλύτερη ένταση.

Οι κάτοικοι της περιοχής περνούν δύσκολα βράδια και η Δημοτική Αρχή, όπως έχει δηλώσει και στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν έχει αρμοδιότητα.

Διαβάστε το μήνυμα όπως έφτασε στο myxolargos/mypapagos.gr:

"Είμαι κάτοικος Παπάγου και θα ήθελα να σας θέσω υπόψη ότι εδώ και τρεις μήνες στην οδό Αναστάσεως από το ύψος της Εθνικής Αμύνης προς την έξοδο της Αττικής Οδού όλη τη νύχτα διέρχονται μηχανές (μερικές φορές είναι δεκάδες) με πολύ υψηλή ταχύτητα, οι οποίες παραμένουν εκεί όλη τη νύχτα κάνοντας ανυπόφορο θόρυβο. Η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη. Επίσης, ανεβαίνουν και πολλά οχήματα προς τα νεκροταφεία όπου λόγω υψώματος σταθμεύουν και ατενίζουν τη θέα. Κάθε νύχτα διέρχεται πολύς κόσμος προς το βουνό με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να κοιμηθούμε. Η Αστυνομία καλείται αλλά δυστυχώς η κατάσταση επαναλαμβάνεται κάθε βράδυ.Επικοινώνησα και με το δήμο και με ενημέρωσαν ότι αναμένουν εδώ και καιρό ενέργειες από τους αρμόδιους φορείς. Παρακαλώ, ερευνήστε και αναδείξτε το θέμα, γιατί λογικά απασχολεί πολλούς δημότες και υποβιβάζει το επίπεδο διαβίωσής μας".


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.