Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Ποντίκια και σκουπίδια μόνιμη εικόνα Βυζαντίου και Ροδόπης στου Παπάγου

on .

pontiki

Την μόνιμα απαράδεκτη, βρώμικη κατάσταση που επικρατεί στη γειτονιά του 3ου Νηπιαγωγείου Παπάγου καταδεικνύουν κάτοικοι των οδών Βυζαντίου και Ροδόπης με μήνυμα "εκ μέρους όλης της γειτονιάς" και φωτογραφίες, που έφτασε στο myxolargos/mypaapgos.gr. Ένα είναι σίγουρο ότι μετά το σημερινό δημοσίευμα, δυστυχώς ή ευτυχώς (;!) τα σκουπίδια αλλά και το ψόφιο τρωκτικό θα αποσυρθούν...

skpoupidiapapb

"Καλησπέρα σας... σας στέλνω φωτογραφίες από τους κάδους σκουπιδιών και ανακύκλωσης που βρίσκονται Βυζαντίου και Ροδόπης, έξω από το 3ο Νηπιαγωγείο Παπάγου.

skpoupidiapapc

Αυτή η βρωμιά υπάρχει σε διαφορετικές μορφές κάθε μέρα εδώ και μήνες και μιλάω εκ μέρους όλης της γειτονιάς... καθώς είμαστε έρμαια της μυρωδιάς, των αρουραίων και των γύφτων που ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εδώ και μήνες έρχονται και σκαλίζουν τα σκουπίδια, αφήνοντας μεγαλύτερο χαμό απ' ότι ήταν και φυσικά φοβόμαστε γιατί σίγουρα "τσεκάρουν" κι όλη τη γειτονιά, η οποία έχει καταληστευτεί κατά διαστήματα.

skpoupidiapapd

Και απορούμε... γιατί να βρίσκονται εκεί οι κάδοι, ποιός το αποφασίζει; Έχουμε παραπονεθεί στο Δήμο, μα τίποτα! Επίσης είναι έξω από Νηπιαγωγείο. Είναι ωραίο να υπάρχει απ έξω τόση βρωμιά;;; Σε λίγο ανοίγει, αλλά σίγουρα τότε θα καθαρίσουν για να μας πουν ότι όλα είναι εντάξει. Ο αρουραίος είναι 1 εβδομάδα εκεί και δεν τον καθαρίζει ΚΑΝΕΙΣ! Περιμένουμε όλοι επίτηδες να δούμε αν θα φιλοτιμηθούν να μαζέψουν τον χαμό από τον Δήμο".

skpoupidiapap