Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 12:30

Ανοίγουν τα σχολεία, "αρχίζουνε τα όργανα"


deftdimotpap

Μήνυμα αναγνώστριας, νέας μητέρας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου έφτασε στο myxolargos/mypapagos.gr σχετικά με την εικόνα του σχολικού κτιρίου και των πεζοδρομίων της Μακεδονίας και των γύρω δρόμων.

"Καλησπέρα σας, γνωρίζω ότι εσείς δίνετε πρώτη προτεραιότητα στην «αποσυμφόρηση» των σχολείων και στη ριζική αναβάθμισή τους, αλλά σας παρακαλώ να σεβαστείτε και την δική μου παρέμβαση και να την καταχωρίσετε στην έγκυρη ιστοσελίδα σας.

deftdimotpapb
Σας στέλνω φωτογραφίες από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου και νομίζω ότι είναι πολύ λογικό να διεκδικούμε τουλάχιστον ένα καθαρό σχολείο. Πρώτη φορά πηγαίνει στο παιδί μου στην πρώτη Δημοτικού και θεωρώ ότι η εικόνα που θα αντικρύσσει δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους, δεν είναι κατάσταση αυτή και μάλιστα στην πίσω μεριά όπου υπάρχουν βρόμες και επικίνδυνα αντικείμενα για τα παιδιά.

deftdimotpapc
Επίσης και η κατάσταση των πεζοδρομίων είναι μάλλον ακατάλληλη για παιδιά δημοτικού. Σας παρακαλώ να το καταχωρίσετε για να κινητοποιηθεί λίγο ο δήμος έστω και τελευταίες ημέρες. Εχουμε εκλογές άλλωστε του χρόνου και έχει κάθε κίνητρο να φτιάξει λίγο την κατάσταση. Εγώ προσωπικά δεν ψηφίζω στον Παπάγο αλλά σίγουρα αυτή η εικόνα θα ενοχλήσει και πολλούς άλλους γονείς.

Ρ.Κ"

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.