Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 12:15

Τιμήθηκε ο Νικ. Κανάκης για την προσφορά του στους πυρόπληκτους της Ανατ. Αττικής


kanakisrafina

Ο συντοπίτης μας Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτας Κανάκης, τιμήθηκε με ειδική πλακέτα από τον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου για την πολύχρονη κοινωνική προσφορά του, πριν την έναρξη του ανθρωπιστικού ποδοσφαιρικού αγώνας μνήμης για τα θύματα της πυρκαγιάς, που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Ραφήνας "Παναγιώτης Σκούφος".

"Αυτό το βραβείο το αφιερώνουμε σε όλους τους πληγέντες από τη Ραφήνα, το Μάτι και τις γύρω περιοχές που μας εμπιστεύθηκαν σε εμάς τους Γιατρούς του Κόσμου, την υγεία και τον πόνο τους", δήλωσε ο κ. Κανάκης κατά το σύντομο χαιρετισμό του.

Στον αγώνα που δόθηκε μεταξύ της ομάδας "'Ελληνες Επίλεκτοι" που τελεί υπό την αιγίδα των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας και την ομάδα "Σταθερές Συγκοινωνίες - Αθλητική αλληλεγγύη" συμμετείχε και ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς.

Το παιχνίδι μνήμης, όπως "βαφτίστηκε" θα διεξάγεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Σεπτεμβρίου, για να θυμόμαστε πάντα την εθνική τραγωδία και να μην ξεχάσουμε τις αθώες ψυχές που χάθηκαν αλλά και την αλληλεγγύη που οφείλουμε να δείχνουμε στους πληγέντες.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.