Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 08:33

Και μία ευχάριστη έκπληξη στον Κ. Τούτουζα από το μπάσκετ του Χολαργού


toutouvraveiob

Ένα ανεπανάληπτο απόγευμα Σαββάτου που θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη όλων των φίλων της ομάδας του Χολαργού έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στο Κλειστό γυμναστήριο "Αντώνης Τρίτσης".

Από την μία πλευρά, η συγκλονιστική, κυρίως με τον τρόπο που έγινε, νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, που φέρνει την αντρική μας ομάδα να κλείνει τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος με το καλύτερο ρεκόρ νικών νεοφώτιστης ομάδας στην ιστορία της Α1 εθνικής κατηγορίας.
Από μια... δεύτερη πλευρά, και αμέσως μετά το παιχνίδι, η καταπληκτική από πλευράς οργάνωσης και προσέλευσης κόσμου εκδήλωση της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την σύνδεσή της με την προσφορά αγάπης προς την «ΚΙΒΩΤΟ του ΚΟΣΜΟΥ» που είχε ξεκινήσει με την φιλοξενία 50 παιδιών της ΚΙΒΩΤΟΥ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να παίξουν στον ημίχρονο για πέντε λεπτά «αντίπαλοι» με τα παιδιά του Χολαργού.

aevraveioc

Και από... μια τρίτη πλευρά η έκπληξη που περίμενε τον παλαίμαχο, καθηγητή πλέον, "γιατρό της καρδιάς" της ομάδας του Χολαργού τον Κώστα Τούτουζα. Μία βράβευση-έκπληξη που επιφύλαξαν γι αυτόν οι άνθρωποι της ομάδας και αφορούσε την πολύπλευρη και πολύχρονη υποστήριξη του στο Συλλόγο ως αθλητής, παράγοντας αλλά και για την επιστημονική του καταξίωση αφού πρόσφατα αναγορεύτηκε σε Καθηγητή καρδιολογίας στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το βραβείο παρέλαβε καταχειροκροτούμενος ο Κώστας Τούτουζας από τους παλαίμαχους συμπαίκτες του.

toutouvraveio

Η αλήθεια είναι πως κανένας δεν κατάλαβε πώς σε λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα των ανδρών, ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε αίθουσα εκδηλώσεων έτοιμος να φιλοξενήσει τούς εκλεκτούς και επίτιμους καλεσμένους του συλλόγου.

Παρούσα σύσσωμη η διοίκηση της ΚΑΕ Χολαργού, ο Δοικητικός ηγέτης κύριος Γιώργος Δρόσος, ο Πρόεδρος κύριος Θεόδωρος Καρατζάς και ο κύριος Κωνσταντίνος Τούτουζας, η αντρική ομάδα με επικεφαλής τον coach Άρη Λυκογιάννη, όλα τα τμήματα των ακαδημιών με τους προπονητές τους, η διοίκηση του Ερασιτέχνη, η οποία είχε αναλάβει την οργάνωση της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος κύριος Τάκης Λαουράκης, πλήθος γονέων και φίλων του Συλλόγου, αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες.

Ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Τάκης Λαουράκης στην ομιλία του έκανε μία σύντομη ανασκόπηση της περσινής χρονιάς και έδωσε το στίγμα για τις κατευθύνσεις του συλλόγου για το 2019 καθώς και για τα επόμενα χρόνια , με έμφαση στις ακαδημίες του συλλόγου.
Οι ομιλίες του δημάρχου κου Ηλία Αποστολόπουλου αλλά και του Διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ κου Γιώργου Δρόσου που τόνισαν το έργο και τον ρόλο που διαδραματίζει ο σύλλογος στην περιοχή μας έκλεισαν το πρώτο μέρος της εκδήλωσης.

aevraveiob
Ο Σύλλογος βράβευσε:
•Τον Πατέρα Αντώνιο, ιδρυτή και ψυχή της Κιβωτού του Κόσμου, για την ανθρωπιστική του προσφορά στην κοινωνία. Την απονομή έκανε ο Διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ κ. Γιώργος Δρόσος και το βραβείο παρέλαβε η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή.
•Τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική ομάδα μπάσκετ Ανδρών το 2005 και υπεύθυνο ακαδημιών του Χολαργού Μιχάλη Κακιούζη, για την προσφορά και το ήθος του στα άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Την βράβευση έκανε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Τάκης Λαουράκης.
• Τον πολυνίκη προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη για την προσφορά του στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης. Την βράβευση έκανε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ κύριος Θεόδωρος Καρατζάς
• Τον Άγγελο Τσάμη, παίκτη της αντρικής ομάδας που ανέβασε την ομάδα του Χολαργού στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού Μπάσκετ. Για την προσφορά του και το ήθος του στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Την απονομή έκανε ο πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας και μέλος του Ερασιτέχνη κ. Πέτρος Τζουνάκος και ο Ειδικός γραμματέας του συλλόγου κ. Φώτης Τσώνης
• Τον πιστό φίλαθλο της ομάδας Βασίλη Παπαβασιλείου για την διαχρονική του υποστήριξη στο Σύλλογο. Την βράβευση έκανε το μέλος του Ερασιτέχνη κ. Κώστας Κρίντας
• Τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2018. Την βράβευση έκαναν τα μέλη του Ερασιτέχνη κ. Χρήστος Πετρουλάκης, Θεόδωρος Φαράζογλου και 'Ακης Μούντανος

aevraveio

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κωστής Χατζηδάκης, ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού και προπονητής κύριος Γιάννης Ιωαννίδης, η Βουλευτής Επικρατείας κυρία Νίκη Κεραμέως, οι υποψήφιοι βουλευτές κύριοι Φώτης Καρύδας, Σάκης Ιωαννίδης και Νίκος Κωστόπουλος, ο πρώην Περιφερειάρχης και υποψήφιος κύριος Γιάννης Σγουρός, ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού κύριος Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης κύριος Γιώργος Πατούλης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι κύριος Δημήτρης Τούτουζας, Νικήτας Κανάκης και Κωνσταντίνος Τίγκας. Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού Δημήτρης Νικολάου και Αγίας Παρασκευής κύριος Βασίλης Γιαννακόπουλος καθώς επίσης και οι Αντιδήμαρχοι Παπάγου Χολαργού κυρία Μιμή Ρουφογάλη και κύριος Θανάσης Αυγουρόπουλος.
Την παρουσίαση του προγράμαμτος είχε αναλάβει ο γνωστός δημοσιογράφος Βαγγέλης Ιωάννου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας τόσο για τον ερασιτέχνη όσο και για την ΚΑΕ και με πολλές ευχές για την νέα χρονιά.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.