Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 21:07

Το Φεβρουάριο η δημοπρασία για το έργο στο 1ο ΓΕΛ Χολαργού


prlykeioholargou

Χωρίς ακόμη να έχει ξεκαθαρίσει ο Δήμαρχος τι θα γίνει με τη λειτουργία του 1ου Λυκείου Χολαργού προχωρά στη δημοπρασία του μεγάλου έργου αναβάθμισης του σχολείου. Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίστηκε πριν από λίγες μέρες η 8/2/2019 και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 13/2/2019. Σύμφωνα με την προκήρυξη το έργο θα διαρκέσει συνολικά 15 μήνες. Θυμίζουμε ότι το έργο αγγίζει πλέον τα 1.922.500,00 ευρώ με εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

Σε 10 μήνες υπολογίζεται ότι θα έχει λήξει η όλη διαδικασία κάπου δηλαδή μέσα στο επόμενο φθινόπωρο και η ανησυχία των γονέων και των μαθητών της Α και Β κυρίως Λυκείου φουντώνει αφού δεν ξέρουν αν η προετοιμασία για τις πανελλήνιες τους βρει να... μετακομίζουν.

Ο Δήμαρχος Ηλ. Αποστολόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά από ερώτηση του Γ. Ρεμούνδου για το θέμα της λειτουργίας του σχολείου απάντησε "Το εξετάζουμε. Είναι ένα έργο με πολύ μεγάλη διάρκεια τουλάχιστον 2 καλοκαίρια θα μπορεί να προχωρήσει απρόσκοπτα. Ευτυχώς είναι ένα μεγάλο σχολείο και θα μπορούν να απομονωθούν πτέρυγες ώστε να λειτουργεί η μία κάθε φορά. Χωρίς να είμαστε 100% σίγουροι ότι δε θα χρειαστεί μετεστέγαση κάποιων τμημάτων ο σχεδιασμός μας αυτή τη στιγμή είναι να μην εμποδιστεί η λειτουργία του σχολείου, αλλά μπορεί στην πορεία να δούμε ότι δεν είναι εφικτό και να χρειαστεί να μεταφερουμε 2-3 τμήματα".

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.