Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 09:49

Η Ελένη Πριοβόλου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Παπάγου-Χολαργού


priovolou

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου θα επισκεφθεί τη Δημτοική Βιβλιοθήκη Παπάγου-Χολαργού η συγγραφέας Ελένη Πριοβόλου καλεσμένη του προγράμματος Φιλαναγνωσίας.

Τον τελευταίο μήνα η Δημοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο γνωριμίας των μαθητών με τις υπηρεσίες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και της καλλιέργειας της φιλαναγνωσίας στις νεαρές ηλικίες, πραγματοποίησε τρεις επισκέψεις συγγραφέων οι οποίοι βρέθηκαν στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και συνομίλησαν με μαθητές από τα σχολεία του Χολαργού.

Την 1η Φεβρουαρίου οι μαθητές της Ε’ Τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, συζήτησαν με τη Νένα Κοκκινάκη, συγγραφέα του βιβλίου «Πηνελόπη Δέλτα: Η ζωή της σαν παραμύθι», για την ζωή και το έργο της Πηνελόπης Δέλτα.

Στις 22 Φεβρουαρίου καλεσμένη ήταν η συγγραφέας Ηρώ Παπαμόσχου. Μαζί της συνομίλησαν μαθητές από τη ΣΤ’ Τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού για γνωστά βιβλία της όπως «Το γεφύρι της Ανατολής», «Το πέτρινο σπίτι» και «Φύλακες γρηγορείτε» μεταξύ άλλων.

Και τέλος στις 15 Μαρτίου η συγγραφέας Ελένη Δικαίου μίλησε με μαθητές της Ε’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού. Οι μικροί αναγνώστες έκαναν διάλογο με ιδιαίτερο ενθουσιασμό σχετικά με τα βιβλία της συγγραφέως με τίτλο «Οι θεοί δεν παθαίνουν στην Πέλλα», «Μου μαθαίνετε να χαμογελάω παρακαλώ», «Η κοιλάδα με τις πεταλούδες» και «Ο πόλεμος στην Τροία» μεταξύ άλλων.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.