Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 02:38

Φωτογραφία σοκ για τα ρουσφέτια δημοσιεύουν οι 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


ergarousfeti

Φωτογραφία που δείχνει να γίνονται δημοτικά έργα όχι μόνο στην είσοδο πολυκατοικίας, αλλά και εντός του ιδιόκτητου οικοπέδου, δημοσίευσε σήμερα στην σελίδα της παράταξης 8 Προτάσεις στο facebook, ο επικεφαλής Xάρης Κουγιουμτζόπουλος. Να θυμίσουμε ότι η παράταξη 8 Προτάσεις συμμετέχει με τους Μπουζαμπαλίδη, Σιώτου, Τσότρα, Χαμηλοθώρη, Στάππα και Κατσαρέλη στο ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κανάκη #μετονΝικήτα.

Με σημερινή του ανάρτηση, λοιπόν, ο κ. Κουγιουμτζόπουλος καταγγέλλει την βιομηχανία ρουσφετιών που έχει αναπτύξει η δημοτική αρχή σε όλους τους τομείς δραστηριότητας του δήμου και καλεί τους πολίτες να καταδικάσουν αυτές τις πρακτικές στην κάλπη, ενώ εξηγεί και το πώς η πρακτική αυτή ευνοεί για μια φορά έναν πολίτη, αλλά ζημιώνει όλους συνολικά και καθημερινά.

Την ανάρτηση του κ. Κουγιουμτζόπουλου συνοδεύει φωτογραφία όπου οι κορδέλες από τα έργα έχουν τοποθετηθεί ακόμη και εντός του οικοπέδου που σημαίνει ότι τα έργα εκτελούνται και εντός αυτού. Φαίνεται άλλωστε και η επίστρωση που έχει γίνει στο γκαράζ εντός του οικοπέδου. Έργα για τα οποία όλοι οι δημότες έχουμε πληρώσει μέσω των φόρων. 

Διαβάστε στο www.8protaseis.com


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.