Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 12:56

Εικόνες... προ κορωνοϊού στη λαϊκή αγορά του Χολαργού

Δεκάδες οι διαμαρτυρίες και φωτογραφίες έφτασαν στο myxolargos/mypapagos.gr για το συνωστισμό που παρατηρήθηκε τόσο στη σημερινή λαϊκή αγορά του Χολαργού όσο όμως και στη βιολογική λαϊκή της Παρασκευής.

Κι ενώ με Νόμο η κυβέρνηση αποφάσισε το σπάσιμο στα δύο των λαϊκών αγορών στους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής, ακόμη δεν έχει γίνει αυτό ειδικά στην πόλη μας παρά μία μερική διευθέτηση πάγκων στη λαϊκή της Δευτέρας από την Ευριπίδου, στη Σύρου. Και κάποιοι, ελάχιστοι, από τους παραγωγούς να φωνάζουν "αραιώστε", "κρατήστε σειρά"!

Σε μήνυμα αναγνώστης κατέθεσε την απορία: "Kαι οι δύο λαϊκές αγορές του Χολαργού γίνονται πέριξ του Δημαρχείου, οι κύριοι του Δημαρχείου και η δημοτική αστυνομία περί άλλων τυρβάζουν";

Άλλο μήνυμα αναγνώστριας αναφέρει: "Είναι τόσο δύσκολο ο Δήμος να αποφασίσει να βάλει τους πάγκους μόνο από τη μια μεριά; Ειδικά στη βιολογική λαϊκή με ποια λογική πρέπει και αυτή την περίοδο να περιορίζεται στη Σύρου μόνο στο κομμάτι αυτό το μικρό; Θεωρητικά ο κόσμος δεν κινείται άρα δεν εμποδίζει κάποια κυκλοφορία..."

Μένουμε σπίτι τελικά όλοι ή μόνο κάποιοι;

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.