Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 03:02

Με ατμομηχανήματα θα καθαρίζουν και οι δασκάλες σε Παπάγου και Χολαργού


 

"Με ειδικά ατμομηχανήματα που θα προμηθευτεί ο Δήμος Παπάγου Χολαργού θα καθαρίζουν ενδιάμεσα και οι δασκάλες στα Νηπιαγωγεία", απάντησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Τεχνικών Έργων σε ερώτηση που δέχθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τα ωράρια μερικής απασχόλησης των καθαριστών.

Συγκεκριμένα, η Δημοτική σύμβουλος Ν. Χαμηλοθώρη ρώτησε πως θα τηρούνται οι αυστηροί όροι καθαριότητας που έχει θέσει ο ΕΟΔΥ ειδικότερα στα δύο παραρτήματα Νηπιαγωγείων του Παπάγου, στα οποία η δημοτική αρχή καθόρισε το ωράριο της καθαριότητας να είναι 14.00-17.00, αφού οι οδηγίες επιβάλουν σχολαστικό επαναλαμβανόμενο καθάρισμα καθ' όλη τη διάρκεια και μάλιστα παιχνίδι-παιχνίδι στους Παιδικούς Σταθμούς και τα Νηπιαγωγεία.
Για να πάρει την απάντηση από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας ότι θα είναι πολύ εύκολη η χρήση των ατμομηχανημάτων καθαρισμού και από τις δασκάλες...

Ωστόσο, ο Δήμαρχος θέλοντας να καλύψει τον Αντιδήμαρχο του για τη μάλλον άστοχη απάντηση του, συμπλήρωσε ότι αναμένονται από τον ΟΑΕΔ εργαζόμενοι γενικών καθηκόντων μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, στους οποίους θα ανατεθεί να καλύψουν αυτές τις ανάγκες και διαβεβαίωσε ότι θα φτάσουν στο Δήμο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.