Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 20:15

ΣΗΜΕΡΑ! Παραδίδεται ο κόμβος Αργυροκάστρου-Μπλέσσα των 896.000 ευρώ!


Ολοκληρώθηκε και παραδίδεται σήμερα Τετάρτη 10 Απριλίου νωρίς το πρωί προς χρήση στους κατοίκους του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, ο νέος κόμβος στην συμβολή των οδών Μπλέσσα και Αργυροκάστρου.

Ο νέος κόμβος εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Παρεμβάσεις οδοσήμανσης και βελτίωση οδοστρώματος για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας», με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης συνολικού προϋπολογισμού 895.700 ευρώ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου το έργο ολοκληρώθηκε εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, και πρόκειται να αυξήσει την οδική ασφάλεια της περιοχής που αποτελούσε εξ αρχής και πρώτη προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Όπως αναφέρεται, με τον νέο κόμβο που δημιουργήθηκε, η κίνηση των οχημάτων γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια, σε ένα σημείο όπου δέχονταν υψηλό φόρτο αυτοκινήτων και γίνονταν αρκετά ατυχήματα ειδικότερα τις ώρες έναρξης και λήξης του σχολικού ωραρίου.

Στο πλαίσιο του ίδιου έργου αναμένονται όπως είχε αναφέρει ο Δήμαρχος και άλλες παρεμβάσεις με επόμενη αυτή επί των οδών Αργυροκάστρου και Πίνδου.

Το έργο όσο διέρκεσε προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή με συχνά καταγεγραμμένα παράπονα από τους κατοίκους, αλλά και τους διερχόμενους, όπως επίσης καταγράφηκαν πολλά αρνητικά σχόλια για την προτεραιοποίηση του έργου και του κόστους του. Μένει να δούμε στη χρήση αν πραγματικά θα λύσει προβλήματα ή θα δημιουργήσει.  


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.