Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024 12:20

Λήξη συναγερμού! Ελέγχθηκαν και οι δύο παροχές των ηλεκτρικών στο 1ο Δημοτικό Χολαργού

"Τέλος συναγερμού" σήμανε για τον έλεγχο και την έκδοση βεβαιώσεων των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού, μετά από ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου ότι πράγματι σε δεύτερο χρόνο αναρτήθηκε η βεβαίωση για την επίμαχη παροχή στον ΔΕΔΔΗΕ και όντως σε δεύτερο χρόνο στάλθηκε η ΥΔΕ για την επίμαχη παροχή στο Σύλλογο Γονέων και μετά την αποστολή των σχετικών από το Σύλλογο προς την ιστοσελίδα. 

Το θρίλερ για τις βεβαιώσεις καλής κατάστασης των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του συγκεκριμένου σχολείου δείχνει να έχει λήξει, όμως παραμένει ανοιχτό το θέμα του ελέγχου όλων των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε όλα τα υπόλοιπα σχολεία της πόλης.

Ωστόσο σε υψηλούς τόνους συνεχίζει να απαντά προς όλους το Γραφείο Τύπου του Δήμου, αυτή τη φορά και προς την ιστοσελίδα myxolargos/mypapagos: 

"Σε απάντηση του σημερινού σας δημοσιεύματος (17.4.2024) με τίτλο: «Δήμαρχε, άλλο ρολόι έλεγξε ο ηλεκτρολόγος, απαντούν οι γονείς του 1ου Δημοτικού Χολαργού.

Η Δημοτική Αρχή Παπάγου – Χολαργού σας ενημερώνει για τα ακόλουθα και ζητάει να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα σας προς αποφυγή δημιουργίας εσφαλμένων εντυπώσεων, εφόσον συμφωνείτε πως η πληροφόρηση και η παραπληροφόρηση είναι δυο διαφορετικά πράγματα.

Προηγουμένως, θα επιθυμούσαμε να απευθυνθούμε στον άγνωστο συντάκτη του άρθρου, διότι είναι ανυπόγραφο,  με την ίδια αμβρότητα που πράξατε και εσείς στο τίτλο σας, χρησιμοποιώντας τον δικό μας τίτλο:

«Δημοσιογράφε, καλό θα ήταν να διασταυρώνεις τις πληροφορίες σου από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού τι ισχύει διότι εκτίθεσαι».

Η απάντηση:

Χθες 16 Απριλίου και ώρα 19:21 ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος με επιστολή του στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού ανέφερε:

Σε απάντηση της επιστολή σας, σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου, την Κυριακή 14/4, το Σάββατο 13/4/2024 ο ανεξάρτητος εξουσιοδοτημένος ηλεκτρολόγος, έκανε επανέλεγχο, διαπίστωσε ότι είχαν υλοποιηθεί οι παρατηρήσεις του και προχώρησε στη διαδικασία για την έκδοση της ΥΔΕ.

Στη συνέχεια ο ηλεκτρολόγος κατέθεσε δυο εκθέσεις για τις δυο παροχές, καταχωρώντας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ο ΔΕΔΔΗΕ απάντησε στα αιτήματα του εξουσιοδοτημένου ηλεκτρολόγου με τους εξής αριθμούς πρωτοκόλλου:

  • Κατάθεση ΥΔΕ,ΑΠ: 70032529301, AA Αιτήματος:4092252
  • Κατάθεση ΥΔΕ,ΑΠ: 70316968101, AA Αιτήματος:4093712

Σύμφωνα με ενημέρωση του ηλεκτρολόγου, από τη στιγμή που κατατίθεται η έκθεση και όλα απαραίτητα δικαιολογητικά, σε μικρό χρονικό διάστημα εκδίδεται η ΥΔΕ και δεν υπάρχει κίνδυνος διακοπής του ρεύματος.

Σήμερα, 16/4/2024 αν αναζητήσετε την ΥΔΕ για την πρώτη παροχή (70032529301) θα τη βρείτε και σύντομα θα ανέβει και για τη δεύτερη παροχή (70316968101).

Σήμερα (17.04.2024), 09.06 το πρωί εστάλη προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, η ΥΔΕ για την δεύτερη παροχή.

Συμπερασματικά: Το ανυπόγραφο άρθρο σας, δημοσιεύτηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι σήμερα 17 Απριλίου.

Ακόμη και ασκούμενος δημοσιογράφος, που βλέπει το επάγγελμά του σοβαρά, θα γνώριζε ότι θα έπρεπε πριν δημοσιεύσει το οτιδήποτε, να διασταυρώσει τις πληροφορίες, να μάθει αν υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετική με το ρεπορτάζ του.

Κάτι που προφανώς δεν πράξατε στο myxolargos.gr και το μυαλό όλων των υγιώς σκεπτόμενων πολιτών, υποθέτει πως αυτό έγινε με σκοπιμότητα δημιουργίας εσφαλμένων εντυπώσεων σε βάρος της Δημοτικής Αρχής.

Γραφείο Τύπου"

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.