Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 22:02

Από σήμερα Δευτέρα 25/5/20 επιτρέπεται η χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες. Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός με ανακοίνωση του διευκρινίζει τις ώρες λειτουργίας αυτών και τους όρους που πρέπει να τηρούν οι αθλούμενοι, απαντώντας στα πολλά ερωτήματα δημοτών που διατυπώθηκαν και δημόσια.
Ωστόσο η πρέπει να επισημανθεί ότι η χρήση των υπαίθριων οργάνων απαγορεύεται, μέχρι νεοτέρας.

Οι αθλούμενοι λοιπόν, πολίτες μπορούν να κάνουν χρήση των 2 γηπέδων στίβου από 8:00 – 22:45, μόνο τις τρεις εξωτερικές διαδρομές, στην Κοινότητα Παπάγου (Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου) και Κοινότητα Χολαργού (τέρμα οδού Σύρου).

Απαραίτητη προϋπόθεση, για τη χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες είναι:
α. Η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα», το οποίο
υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο στην ακόλουθη διεύθυνση: https://gga.gov.gr/images/Deltio_Ktagrafis_V3.pdf και
β. Η καταγραφή εισερχομένων – εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης, για να τηρούνται οι
αποστάσεις, με σχετικές οδηγίες, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γ.Γ.Α.:
https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sportsΣυνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.