Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 08:16

 


Τα περιστατικά με κλοπές, διαρρήξεις και απόπειρες καθημερινό φαινόμενο πια στη ζωή των κατοίκων του Χολαργού και του Παπάγου. Οι διαρρήκτες έχουν αποθρασυνθεί πλήρως αφού δεν τους σταματά ούτε το φως της μέρας, ούτε η κίνηση των ανθρώπων, βαράνε με ενοίκους μέσα στα σπίτια, με οδοηγούς μέσα στα αυτοκίνητα και μέρα μεσημέρι, νωρίς το απόγευμα ή το βράδυ. Η φύλαξη τόσο της Αστυνομίας, όσο και της ιδιωτικής σεκιούριτι της οποίας πανάκριβα έχει αγοράσει τις υπηρεσίες ο Δήμος τα τελευταία χρόνια όχι μόνο δεν ανέκοψαν την τάση, αλλά δείχνουν ότι δεν τις υπολογίζουν.

Μήνυμα από αναγνώστη του myxolargos/mypapagos.gr αναφέρει απόπειρα κλοπής σε πολυκατοικία της γειτονιάς του Χολαργού. Το συμβάν καταγράφηκε την Τετάρτη 13 Μαϊου περίπου στις 22.30 το βράδυ όταν μία Lancia άσπρη πάρκαρε στην οδό Σκοπέλου και συγκεκριμένα κάτω ακριβώς από την κολώνα που μόλις είχε αντικατασταθεί με το νέο φωτισμό! Σύμφωνα με μαρτυρίες από το αυτοκίνητο κατέβηκαν δύο μετρίου αναστήματος άνδρες οι οποίοι όπως φαίνεται είχαν εντοπίσει διαμέρισμα σε δεύτερο όροφο πολυκατοικίας του οποίου παρέμενε για κάποιο διάστημα κλειστό.

Δύο άνδρες μπήκαν μέσα στην πολυκατοικία της οδού Σκοπέλου και από την τέντα του ισόγειου διαμερίσματος ανέβηκαν στον πρώτο όροφο και από εκεί πάλι από τα μπράτσα της τέντας ξεκίνησαν για να ανέβουν στο διαμέρισμα του δευτέρου όταν έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια του πρώτου που εκείνη την ώρα άνοιγε την μπαλκονόπορτα και τους είδε να κρέμονται... Σοκαρισμένη έβαλε τις φωνές και οι δύο άνδρες τράπηκαν σε φυγή προς την οδό Θεμιστοκλέους. Η Αστυνομία κατέφτασε άμεσα και πήρε τις καταθέσεις των αυτόπτων μαρτύρων ενοίκων της πολυκατοικίας.

Λίγους μήνες νωρίτερα διάρρηξη είχε γίνει στην απέναντι μονοκατοικία που πάλι "έτυχε" οι ιδιοκτήτες να λείπουν για λίγο καιρό.



Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.