Κυριακή, 31 Μαϊος 2020 19:54

Ντ. Καλλιοντζή, Κ. Τούτουζα οι μεγάλες νικήτριες της Κυριακής

dinakaterina
Έντονο το άρωμα γυναίκας στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη μας με τις δύο κυρίες Ντίνα Καλλιοντζή και Κατερίνα Τούτουζα να επικρατούν κατά... κράτος!

Την απόλυτη αποδοχή και σχεδόν 100% απήλαυσε η νέα πλέον Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Παπάγου-Χολαργού κα Καλλιοντζή αφού συγκέντρωσε 390 σταυρούς από τους 398 συμμετέχοντες στην ψηφοφορία. Η αποδοχή στο πρόσωπο της άλλωστε είχε ξεκινήσει πριν την εκλογή, αφού ήταν και η μόνη υποψήφια για τη θέση.

Η Κατερίνα Τούτουζα, της μεγάλης γνωστής οικογένειας του Χολαργού, ήρθε 1η στο ψηφοδέλτιο μεταξύ των υποψηφίων νομαρχιακών συμβούλων σε Παπάγου-Χολαργό. Η κα Τούτουζα συγκεντρώνοντας τον ικανό αριθμό σταυρών και από τις άλλες περιοχές σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα εκλέγεται στο Νομαρχιακό Συμβούλιο της Ν.Δ.. Όπως όλα δείχνουν θα συμμετέχει και στο Συνέδριο του κόμματος αφού ήρθε 2η μετά τον τ. Πρόεδρο Ν. Κουκή. Στο συνέδριο θα συμμετέχει και η κα Καλλιοντζή.

Ο στενός συνεργάτης του Δημάρχου Αποστολόπουλου, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α'βάθμιας Εκπ/σης κ. Χρήστος Πετράκης με 85 ψήφους κατέλαβε την 3η θέση για το Νομαρχιακό και δεν εκλέγεται. Όπως και ο έτερος συνεργάτης του Δημάρχου, Κοσμήτορας του Μουσείου Χαρτών Παπάγου, Παναγιώτης Αλεξόπουλος συνέλεξε 111 σταυρούς στη 2η θέση και επίσης δεν εκλέγεται. Η επίσης συνεργάτιδα του Δημάρχου κα Μαρία Δημάκου, Πρόεδρος Κοινότητας Παπάγου εκλέχτηκε 4η στο συμβούλιο της τοπικής οργάνωσης.

dinakoukis
Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα συγκληθεί σε σώμα μέσα στην εβδομάδα, θα συμμετέχουν με σειρά εκλογής οι:
Ντίνα Καλλιοντζή - Πρόεδρος
Τσαλδάρης Δημήτρης
Καμπανέλης Μανούσος
Κοντός Χριστόδουλος
Δημάκου Μαρία
Παπαλέξης Πέτρος
Λαδονικόλα Στέλλα
Ευαγγελοπούλου Ελένη
Αρβανίτης Κων/νος
Νανούρης Δημήτρης


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.