Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 12:37

Γράψατε λάθος!... Άνοιξε τελικά τα γήπεδα στίβου ο Δήμαρχος


 

Ξανάνοιξε ο Δήμος Παπάγου Χολαργού τα δύο γήπεδα στίβου στα Αθλητικά Κέντρα Παπάγου και Χολαργού πλην του Μ. Μαρσώ της Φανερωμένης, με τους όρους που ακολουθούν:

  • Στίβος Παπάγου (οδός Νευροκοπίου)– ανώτατος αριθμός αθλουμένων τα 40 άτομα
  • Στίβος Χολαργού (λόφος Τσακού) – ανώτατος αριθμός αθλουμένων τα 60 άτομα  

Το ωράριο λειτουργίας των γηπέδων στίβου θα είναι 08.00 έως 21.00 ενώ θα τηρείται και βιβλίο εισόδου και εξόδου αθλουμένων, καθώς και θα δίνεται κάρτα εισόδου από τους φύλακες των εγκαταστάσεων.

Μετά την ανεξήγητα εσπευσμένη απόφαση του Δημάρχου να κλείσει τα γήπεδα στίβου την Παρασκευή (6/11) και μία μέρα πριν την περίοδο καραντίνας, για την οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και στην ανακοίνωση, είχε συμβουλευτεί και την Ομάδα Εργασίας των ειδικών που έχει συστήσει, ευτυχώς για τους αθλούμενους δημότες εκδόθηκε η ΚΥΑ που διευκρίνιζε ότι αυτοί οι ανοιχτοί αθλητικοί χώροι μπορούν και πρέπει να παραμείνουν ανοικτοί.

Συγκεκριμένα αναφέρει ως εξαίρεση τη: Λειτουργία ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων, χωρίς χρήση αποδυτηρίων, αποκλειστικά και μόνο από ομάδες έως τριών (3) ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών, προς τον σκοπό άθλησης.

Έτσι ήρθαν τελικά τα συναρμόδια υπουργεία να επιβεβαιώσουν και να δικαιώσουν όλο τα εύστοχα σχόλια και τις αντιδράσεις που άμεσα κατέθεσαν οι αναγνώστες του myxolargos/mypapagos.gr στη σελίδα του στο facebook

 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.