Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 17:35

Στην ΕΤ1 ο HOLARGOS BC για το νέο του μοναδικό πρόγραμμα «champs»


Ως μοναδική πρωτοβουλία σε Σύλλογο Μπάσκετ παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής το νέο πρόγραμμα “Basket4all” του σωματείου που απευθύνεται σε παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φώτης Τσώνης και η παιδοψυχολόγος- ειδική σε θέματα αθλητισμού Φάννυ Ροϊδου μίλησαν πιο συγκεκριμένα για την ομάδα «champs” που χτίστηκε με πολύ δουλειά.

Ο κ. Τσώνης ενημέρωσε ότι η ιδέα ανήκει σε έναν από τους προπονητές του Συλλόγου δύο χρόνια πριν, ενώ η πρώτη ομάδα ήδη έχει συμπληρωθεί από 10 παιδιά Δημοτικού και ξεκινά στις 3 Οκτωβρίου. Στόχος είναι η ενσωμάτωση αυτών των παιδιών στην Ακαδημία του Συλλόγου, η συνύπαρξη και το μοίρασμα της χαράς του μπάσκετ.

Η κα Ροίδου ανέφερε ότι γι αυτά τα παιδιά, που συνήθως επιλέγουν αναγκαστικά ατομικά αθλήματα είναι πολύ σημαντικό να τους δίνεται η δυνατότητα να λειτουργήσουν μέσα σε μία ομάδα.

Τα συγχαρητήρια του έδωσε και ο διεθνής παίκτης του μπάσκετ Δημήτρης Παπανικολάου, από το στούντιο της ΕΤ1, όπου και ο ίδιος μίλησε για την προσωπική του εμπειρία και υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί σύντομα το Χολαργό.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.