Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 09:59

Παπαγιώτισα η πρώτη γυναίκα στην κορυφή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών


Για πρώτη φορά μια γυναίκα κερδίζει τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών. Η Παπαγιώτισα Δήμητρα «Τζο» Λαδά έγραψε ιστορία την Κυριακή 31/10/2021, αφού έγινε η πρώτη γυναίκα που στέφεται πρωταθλήτρια, ανάμεσα σε άντρες συναθλητές της.

Ο λόγος για τον οποίον η Δήμητρα συμμετείχε στο Πρωτάθλημα είναι ξεχωριστός, καθώς είχε σταματήσει το 2007 λόγω σοβαρού τροχαίου ατυχήματος. Επέστρεψε, λοιπόν, το 2020 στην κατηγορία «Supersport300» θέλοντας να βοηθήσει στη διάδοση του μηνύματος της πρόληψης του καρκίνου του μαστού, ως αρωγός του έργου του ιδρύματος «Άλμα Ζωής». Κι αφού διέδωσε το μήνυμα σε εκατοντάδες ανθρώπους, αποφάσισε να «μπει» πιο δυνατά στο πρωτάθλημα για το 2021 ώστε το μήνυμά της να ακουστεί όσο πιο μακριά γίνεται. Όλα αυτά που αναλυτικά είχε καταθέσει από καρδιάς στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον περασμένο Μάρτιο στο myxolargos/mypapagos.gr με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Με αφοσίωση στο στόχο της και μια ολοκληρωμένη ομάδα δίπλα της (μηχανικούς, προπονητές, χορηγούς κι υποστηρικτές) η Δήμητρα έδειξε αλματώδη πρόοδο από τον πρώτο ως τον τέταρτο αγώνα του πρωταθλήματος, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τίτλου στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

Ένα ακόμη στερεότυπο έγινε θρύψαλα, δείχνοντάς μας πως πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρά μας, όσο τρελά κι άπιαστα μπορεί να φαντάζουν.

Δίπλα στη Δήμητρα «Τζο» Λαδά είναι η ομάδα YamahaΣιφναίος, η RiActInsurance, τα ελληνικά γυαλιά ηλίου OKIOsunglasses, τα XtremeStores(κατάστημα Αμπελοκήπων), η εταιρία μοτοσυκλετιστικής ένδυσης κι εξοπλισμού TzortzopoulosMotoFashion, οι ExtraProductsTasoulis, SPSpiliotis, fpilates.gr, Rhofoods, MouratisGP, το περιοδικό μοτοσυκλέτας BikeIt.gr, η ελληνική εταιρία τεχνικής ένδυσης RiseCustomGear, η ARPRacingAcademyκαι η ομάδα μοτοσυκλετιστριών MotoFemmes.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.