Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 08:44

Το "νέο αίμα" της Ξιφασκίας του ΔΟΠΑΠ μέσα στα μετάλλια


Άκρως επιτυχημένες ήταν οι εξορμήσεις του τμήματος ξιφασκίας του ΔΟΠΑΠ κατά το μήνα Νοέμβριο και Δεκέμβριο αφού τα "μικρά" του τμήματος έδειξαν οτι είναι έτοιμα να πάρουν τη σκυτάλη από τους μεγαλύτερους σε ηλικία συναθλητές τους σε επίπεδο διακρίσεων στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα στο Kifissia CUP που διοργανώθηκε στις 21/11/2021 στην μεικτή κατηγορία των under 11 η Τσώνη Λυδία κατετάγη 2η και οι Σπίγγος Ευάγγελος και Ευθυμίου Δημοσθένης 3οι.

Στους ίδιους αγώνες στην κατηγορία under 17 αγοριών ο τελικός είχε χρώμα Παπάγου-Χολαργού αφού και οι δυο αθλητές ήταν του τμήματος ξιφασκίας του ΔΟΠΑΠ. Συγκεκριμένα οι αθλητές μας Νικολούδης Γιώργος και Στεφανάκης Σταύρος αναμετρήθηκαν στον τελικό με τον πρώτο να επικρατεί του δεύτερου με σκορ 15-7 και να κερδίζει το Kifissia CUP

Επίσης στο Κύπελλο Ανάπτυξης που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στις 13-12-2021 η αθλήτρια του τμήματος Ζαφειριάδη Βασιλική αγωνίστηκε στην κατηγορία των under 10.Παρόλο που ήταν οι πρώτοι επίσημοι αγώνες της έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει αφού με  εξαιρετική εμφάνιση στον πρώτο γύρο και συνέχεια στα νοκ-αουτ της διοργάνωσης έφτασε μέχρι τον τελικό του αγώνα για να ηττηθεί και να πάρει το ασημένιο μετάλλιο της διοργάνωσης.

Στους ίδιους αγώνες ο Βλαχάκης Νικόλαος έφτασε μια ανάσα απο τα μετάλλια αφού αποκλείστηκε στο ταμπλώ των 8 και κατετάγη τελικά 8ος και ο Ευθυμίου Δημοσθένης 12ος


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.