Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 16:50

Οι Στρατηγοί εντός Α2, εκτός όμως του saloon!


Κλείνει από τη Δευτέρα (6/6) το Κλειστό Γυμναστήριο του Παπάγου το γνωστό σε όλους saloonη ιστορική έδρα του Α.Σ. Παπάγου για τις εργασίες στατικής ενίσχυσης του κτιρίου.

Και μπορεί να είναι ένα έργο που χρειαζόταν στο κτίριο,που κατασκευάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του‘80, ωστόσο είναι τραγικά παράδοξο και αναδεικνύει για μια ακόμη φορά τις αρρυθμίες της δημοτικής αρχής,αφού μόλις πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκαν οι εργασίες πλήρους ανακαίνισης του,με την τοποθέτηση εξολοκλήρου νέου παρκέ, αλλά και εργασίες στους υπόλοιπους χώρους (wc, αποδυτήρια κλπ).

Το νέο έργο που θα κρατήσει τώρα κλειστό το γυμναστήριο περιλαμβάνει εργασίες σεισμικής θωράκισης σύμφωνα με τους νεότερους κανονισμούς σκυροδέματος. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην ενίσχυση της οροφής του κτιρίου. Άρα πρόκειται για μία εκτενή παρέμβαση στις κολόνες, στην οροφήκαι γενικά στο κτίσμα. Αρχική πρόβλεψη ολοκλήρωσης είναι οι επτά μήνες.

Κι εκεί μπαίνει το δεύτερο, αλλά μάλλον μεγαλύτερο πρόβλημα του όλου σχεδιασμού. Τη σαιζόν που ο ΑΣ Παπάγου επιστρέφει ηρωικά στην Α2 Κατηγορία θα είναι χωρίς την ιστορική του έδρα.

Εναλλακτικές εξετάζονται μεταξύ του Κλειστού Χολαργού «Α. Τρίτσης», το οποίο όμως ως γνωστόν είναι κατειλημμένο από τα σωματεία του Χολαργού και όχι μόνο. Έτερη σκέψη αφορά στο γειτονικό, ανακαινισμένο, κλειστό γυμναστήριο του σχολικού συγκροτήματος της Ιωνίας, το οποίο όμως θα χρειαστεί μια σειρά απο επισκεύες, όπως η τοποθέηση ηλεκτρονικού πίνακα, αλλά και εργασίες στα αποδυτήρια και στις υποδομές,ώστε να φιλοξενηθεί αγώνας της Α2 Ανδρών.

Όπως είναι κατανοητό, οι Στρατηγοί πέρα από το αγωνιστικό τμήμα, θα πρέπει να λύσουν άμεσα και το πρόβλημαπου τους προέκυψε με τη γηπεδική τους στέγη.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.