Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 08:29

O ΧΟΛΑΡΓΟΣ έγραψε ιστορία με το πρωτάθλημα και το κύπελλο για το '22-23!


Ο Χολαργός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και κατέκτησε το Κύπελλο Ανδρών της ΕΣΚΑ για πρώτη φορά στην ιστορία του, καθώς επικράτησε στον Μεγάλο Τελικό του ΝΟΣαρωνίδας, στο κλειστό γήπεδο του Μετς, με το ευρύ 94-53 καταφέρνοντας το νταμπλ για τη σεζόν 2022-23 και επιβεβαιώνοντας ότι είναι η καλύτερη ομάδα της φετινής ΕΣΚΑ.

Στη σελίδα της Ομάδας αναρτήθηκε:

Η ομάδα μας από την αρχή του αγώνα πήρε διαφορά στο σκορ (32-15 στο Α’ δεκάλεπτο) και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Σαρωνίδας, η οποία έκανε την υπέρβαση φτάνοντας στον τελικό, αλλά δε μπορούσε σε κανένα σημείο να απειλείσει τον Χολαργό, στην καλή του μέρα. 

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Δελής με 24 πόντους και 2 τρίποντα με τον Θοδωρή Ιωακειμίδη να πετυχαίνει 23 πόντους (4 τρίποντα) και να κατακτά τον τίτλο του MVP του Final Four.

Μετά το τέλος του αγώνα παίκτες, προπονητικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης έγιναν ένα κουβάρι στο κέντρο του γηπέδου και πανυγύριζαν τη μεγάλη επιτυχία.

Η απονομή του Κυπέλλου, που σήκωσε πρώτος ο αρχηγός της ομάδας μας Γιάννης Τσουβελεκάκης, έγινε από τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑ, Γιάννη Αλεξόπουλο, με το πάρτυ να ξεκινάει στον αγωνιστικό χώρο, να συνεχίζεται στα αποδυτήρια και να τελειώνει σε νυχτερινό μαγαζί στο Χολαργό. 

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας. Ευχαριστούμε πολύ τους φιλάθλους μας, ιδιαίτερα τους γονείς και τους αθλητές της ακαδημίας που ενίσχυσαν με τις φωνές τους την ομάδα μας, και τους χορηγούς και υποστηρικτές μας.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σαρωνίδας για την υπέρβαση να φτάσει στον τελικό. 

ΝΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ – ΚΟ Χολαργού 53-94 (15-32, 30-51, 42-75, 53-94)

ΝΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ (Γεωργαντάς, Μόμτσος): Καλιαμπακος 4, Τσόλας, Βελιζιώτης, Μπίρμπας 9 (1) , Παπαδάκης 8 (1), Ορφανίδης 2, Καπετάνος 22, Μηλιώνης, Αμπλιανίτης 5 (1), Χρονόπουλος, Μόμτσος 3 (1), Μαστιχιάδης

ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Θωμόπουλος, Κουρκουτσάκης): Τσουβελεκάκης, Γιαννουλάκης 3, Ιωακειμίδης 23 (3), Κατωπόδης 7 (1), Βερτσιώτης, Ζυγομήτρος 8 (2), Δελής 24 (2), Λουκάς 4, Συμεωνίδης, Ραπτίδης 6, Κεσκινίδης, Καλαντζής 19 (4).


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.