Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 02:41

Από την Τρίτη ξανά κλειστό το γήπεδο στο Νταμάρι για εργασίες


Ξανακλείνει από την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Νταμάρι για εργασίες, αυτή τη φορά στο χλοοτάπητα. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Παπάγου Χολαργού ωστόσο δεν αναφέρεται η διάρκεια των εργασιών, ενώ θα ανακοινωθούν ώρες λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου «Μαρκ Μαρσώ» από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) για τους δημότες που θέλουν να αθληθούν.

Αφού πρώτα φτιάχτηκε το ταρτάν και χρειάστηκε να κλείσει άλλες δυο φορές για να επιδιορθωθεί το... νέο ταρτάν, εκ των υστέρων τώρα θα γίνουν οι εργασίες που έπρεπε να είχαν προηγηθεί!

Οι νέες εργασίες αφορούν: στην απομάκρυνση του υπάρχοντος χλοοτάπητα, σε εκσκαφές, σε απομάκρυνση αδρανών υλικών, στην τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαιρικής επιφάνειας τελευταίας γενιάς, πλήρως εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές της FIFA, στην εγκατάσταση νέου αθλητικού και αστικού εξοπλισμού και στην εγκατάσταση νέου αντλητικού συγκροτήματος για την ορθή συντήρηση του χλοοτάπητα.

Το έργο κόστους 784.988,82 ευρώ, θα χρηματοδοτηθεί κατά 700.000,00 ευρώ από την Περιφέρεια και το ποσό των 84.988,82 από ίδιους πόρους.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.