Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 19:57

Γ.Α.Σ.Χ.: Σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές της Αγωνιστικής Αεροβικής στο 13ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Αττάλεια αγωνίστηκαν 398 αθλητές και αθλήτριες από 21 χώρες. Επιτυχημένες εμφανίσεις  έκαναν οι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου μας.

Πιο συγκεκριμένα στο βάθρο των νικητριών ανέβηκε η ελληνική πεντάδα Ανδρών-Γυναικών στην οποία συμμετείχε ο αθλητής μας Νικόλας Παπαγεωργίου, η Αιμιλία Αυγητίδου και η Αναστασία Θεοδωρακέα, που τερμάτισε 4η στον τελικό με 18,866 βαθμούς η οποία και βελτίωσε την θέση της σε σχέση με τους προκριματικούς αγώνες. 

Ακόμα μία επιτυχία για την Ελληνική οκτάδα του Αεροβικού Χορού Νεανίδων που στελεχώθηκε από τις αθλήτριες του συλλόγου μας Αριάδνη Γραμμένου, Ανθή Λαζάρου, Μαρία Μανούσου, Μαρία Οικονόμου, η οποία κέρδισε την 7η θέση με 16,750 βαθμούς, έχοντας επίσης μεγαλύτερη βαθμολογία από ότι στην προκριματική φάση.

Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτή την σημαντική επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ήρθε ως επισφράγισμα τόσο της σκληρής δουλειάς τους, όσο και των προπονητών. Άξιοι συγχαρητηρίων και οι  προπονητές μας Πολύζος Δημήτρης, Κιούση Πέγκυ  για την σημαντική προσπάθεια που καταβάλουν!

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.