Παρασκευή, 09 Μαϊος 2025 17:06

Γνωρίστε το βόλεϊ στον ΑΣ Παπάγου με ειδικές προτάσεις για το δίμηνο

Σε πλήρεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις των αναπτυξιακών ομάδων του τμήματος βόλεϊ του ΑΣ Παπάγου. Το τμήμα συμμετέχει στα οικεία πρωταθλήματα κοριτσιών κ16 με 3 διαφορετικές ομάδες σημειώνοντας αξιοσημείωτη πορεία, ενώ καλή πορεία σημειώνεται και στην κατηγορία των αγοριών στην ηλικία του κ17 (2009 και μετά). Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη οι προπονήσεις για τα μεγαλύτερα παιδιά γεννημένα του 2008 και το 2009 τα οποία θα στελεχώσουν τη νέα περίοδο τις ομάδες κ18 και κ20.

Τέλος υπάρχει χώρος και για παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που θέλουν να ξεκινήσουν το βόλεϊ για πρώτη φορά σε επίπεδο αθλητικού σωματείου. Ειδικότερα για τα αγόρια και τα κορίτσια που έχουν γεννηθεί από το 2012 και μετά τρέχει μια ειδική προσφορά, εφόσον γραφτούν για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο. Συγκεκριμένα,  τα αγόρια που θα γραφτούν θα έχουν έκπτωση στη συνδρομή της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 20% ενώ τα κορίτσια 10%.

Για τις εγγραφές όλων των ηλικίων στο τμήμα, οι ενδιαφερόμενες οικογένειες μπορούν να συμπληρώσουν την ακόλουθη μη δεσμευτική φόρμα επικοινωνίας: https://papagouvolley.gr/hlektroniki-aitisi-athliti/

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.