Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 19:47

Άλλαξαν οι 5 από τους 8 Διευθυντές στα Δημοτικά Χολαργού και Παπάγου


2 3DIMOTIKOXOL

Μεγάλες ανατροπές στις διευθυντικές θέσεις επεφύλαξε το νέο σύστημα τοποθέτησης με το οποίο ορίστηκαν οι νέοι Διευθυντές σήμερα. Ανατροπές όμως που το myxolargos.gr/mypapagos είχε προβλέψει. Η θητεία τους θα έχει ισχύ από την 1η Αυγούστου και για τρία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα για τα Δημοτικά σχολεία του Παπάγου:

Στο 1ο Δημοτικό παραμένει η πολύπειρη Αθηνά Κουλοπούλου.
Στο 2ο Δημοτικό παραμένει η νέα στο τιμόνι του σχολείου αλλά ικανότατη Πηνελόπη Κωστογιάννη.
Και στο 3ο Δημοτικό η ευχάριστη έκπληξη της εμφάνισης του Χολαργιώτη Γιώργου Γαμβρινού που επέστρεψε σε σχολείο της πόλης του.

Όσον αφορά στα Δημοτικά σχολεία του Χολαργού:
Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η τοποθέτηση της μέχρι τον Ιούνιο δασκάλας του 5ου Δημοτικού Χολαργού Τζήκα Αναστασίας στο πολυπληθέστερο όλων 1ο Δημοτικό Σχολείο.
Στο 2ο Δημοτικό επιστρέφει η Ραλλού Σερετέλλη.
Στο 3ο Δημοτικό παραμένει η Μαρία Δημακοπούλου.
Στο 4ο Δημοτικό αναλαμβάνει η Ιωάννα Σταύρου.
Και για το τέλος η μεγαλύτερη έκπληξη όλων η μετακίνηση της Μαρίας Μάσσου, μέχρι πρότινος Διευθύντριας του μεγάλου 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού στο μικρότερο της πόλης 5ο Δημοτικό Σχολείο. Μία μετακίνηση που προφανώς ζήτησε η ίδια αφού ήταν πολύ ψηλά στον πίνακα μορίων.

Εν αναμονή της έγκρισης από τον προϊστάμενο της συγκεκριμένης πρότασης που όπως όλα δείχνουν θα είναι θετική, αλλά και της αντίστοιχης των Διευθυντών της Β'βάθμιας εκπαίδευσης το myxolargos/mypapagos.gr πρώτο και πάλι θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.