Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 14:17

Μία μέρα στη θάλασσα για την οικογένεια του 2ου Συστ. Ναυτοπροσκόπων Χολαργού


varka

Η μεγάλη και όμορφη οικογένεια του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Χολαργού γιόρτασε χθες Κυριακή 11 Φεβρουαρίου με το δικό της τρόπο τη νέα χρονιά.

Γονείς, παιδιά, βαθμοφόροι, φίλοι του Συστήματος βρέθηκαν στο Ναυτοπροσκοπικό Ναυταθλητικό Εκπαιδευτικό Κέντρο Φαλήρου μπροστά στη θάλασσα για να ζήσουν όλοι μαζί μικροί μεγάλοι μία γεμάτη, γιορτινή ναυτοπροσκοπική ημέρα.

paixnidi

Το πρόγραμμα περιλάμβανε κωπηλασία, κηνύγι θησαυρού, ραπέλ, δοκιμασίες με σκοινιά πάνω από το νερό,
ομαδικά παιχνίδια. Στόχοι πολλοί της συγκεκριμένης εκδήλωσης που σίγουρα επιτεύχθηκαν όλοι.

rapel

Οι γονείς να γίνουν... παιδιά, να βιώσουν τη χαρά της μάθησης και της ψυχαγωγίας με τις δράσεις που
τα παιδιά τους γνωρίζουν μέσω του προσκοπισμού.
Τα παιδιά να δουν τους γονείς τους να δοκιμάζουν και να δοκιμάζονται, να τους ακολουθήσουν ως παράδειγμα ή τις περισσότερες φορές να τους υποδείξουν τον τρόπο.
Κοινός στόχος για όλους το δέσιμο της όμορφης κοινότητας του 2ου Συστήματος Ναυτπροσκόπων Χολαργού, μέσω της συμμετοχής, της εμπιστοσύνης, της αναταλλαγής απόψεων και εμπειριών.
skini

Στο τελετουργικό υπήρχε άφθονο, πεντανόστιμο φαγητό φτιαγμένο από την Ε.Κ.Σ. Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για όλο το Σύστημα και για την κάθε ομάδα χωριστά, βραβεύσεις στους παλιότερους προσκόπους. Ενώ πραγματοποιήθηκε και μία συζήτηση εφ όλης της ύλης με τη συμμετοχή όλων των μελών που ανακούφισε, ενημέρωσε έβγαλε πολύ γέλιο αλλά και κλάμα...

kapela

Και φυσικά όλων ακολούθησε η πατροπαράδοτη βιντεοπροβολή των δράσεων των τμημάτων της χρονιάς που πέρασε.  Ό,τι καλύτερο για ένα δυναμικό ξεκίνημα στο 2018, μία χρονιά με πολύ περισσότερο ναυταθλητισμό σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που ακούστηκαν. Τη 16η χρονιά του Συστήματος που κάποιοι πρόσκοποι του... "έφεραν τη θάλασσα" στον Χολαργό!


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.