Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 23:46

Μήνυση κατ' αγνώστων για το τσιμέντο στο Άλσος Χολαργού


tsimentoparko


Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου με την τσιμεντένια πλατφόρμα που στρώθηκε πριν από λίγες μέρες στο χώρο του δημοτικού καφέ στο Κεντρικό Άλσος Χολαργού. Οι πολίτες έχουν χωριστεί πραγματικά στα δύο στις συζητήσεις που γίνονται αυτές τις μέρες στo διαδίκτυο.
Αυτοί που θεωρούν ότι η χρήση του καφέ στο Άλσος σώζει το ίδιο το Άλσος, του προσίδει ζωή ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα υπέκρυπτε την παραβατικότητα. Εκφράστηκαν προτάσεις για κάλυψη του καφέ με οροφή, για προσομείωση του με το γνωστό Verde του Παπάγου. Ακόμη και ότι η όποια αντίδραση υπάρχει μόνο από αντιπολιτευτική διάθεση εν όψει εκλογών.

Η άλλη θέση εκφράστηκε από πολίτες που πιστεύουν ότι όποια έστω και μικρή παραβίαση δασικής έκτασης είναι μόνο η αρχή κι έτσι ο δρόμος στρώνεται για συνεχείς παραβάσεις. Ότι πέρα από την όποια οικολογική επιβάρυνση που θεωρείται δεδομενη, αρχίζει να μπαίνει και θέμα αισθητικής. Αναφέρθηκαν σε πάρκα που είναι ελεύθεροι χώροι πρασίνου μέσα στις μεγαλουπόλεις χωρών του εξωτερικού, με αυστηρά περιορισμένες χρήσεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του myxolargos/mypapagos.gr Δημοτικός Σύμβουλος κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων στο Α.Τ. Χολαργού για τη συγκεκριμένη παρέμβαση. Το θέμα προφανώς θα μεταφερθεί στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου αναμένεται να ζητηθεί σχετική ενημέρωση από το Δήμαρχο.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.