Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 04:21

Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης στο Δημαρχείο Χολαργού


sillipsi

Προσήχθησαν ήδη σήμερα στον Εισαγγελέα οι 2 από τους 3 δράστες της επίθεσης στους 4 ανήλικους μαθητές της περασμένης Πέμπτης στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου της Περικλέους.

Σε λιγότερο από 24 ώρες οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Παπάγου-Χολαργού συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς ενώ έχει αναγνωριστεί και ο τρίτος. Καταλυτικής σημασίας, όπως φαίνεται και από τον τόσο γρήγορο εντοπισμό, ήταν η σκέψη των ανήλικων θυμάτων να απευθυνθούν από τα πρώτα λεπτά του συμβάντος στο Α.Τ. της Υμηττού.

Δουλεύοντας σε πλήρη εγρήγορση όλο το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, με τα στελέχη της να καταβάλλουν ακόμη και 12ώρες βάρδιες έρευνας, κατάφεραν σε χρόνους ρεκόρ να αναγνωρίσουν και τους τρεις, να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο υπόπτους εκτός περιοχής του Δήμου στις 8 το βράδυ της επόμενης μέρας, την Παρασκευή 31/8/18. Οι έμπειροι αστυνομικοί, παρά την υποστελέχωση του τμήματος που υπηρετούν, πρόβλημα που αποτελεί τροχοπέδη καθημερινά στη δουλειά τους, απέδειξαν ότι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια υπερβαίνοντας εαυτούς για να αισθάνονται ασφαλείς οι πολίτες, ειδικότερα τα ανήλικα παιδιά.

Ο Αρχιφύλακας του τμήματος Ασφαλείας Παπάγου-Χολαργού σε σχετική ερώτηση myxolargos/mypapagos.gr συμβουλεύει τα θύματα κυρίως ανήλικους μαθητές σε ανάλογες περιπτώσεις:
1. Να ενημερώσουν άμεσα την Αστυνομία για το συμβάν
2. Να μην αντιδράσουν, διότι ποτέ δε γνωρίζουμε πως θα ανταπαντήσουν οι ύποπτοι
3. Να προσπαθούν να αποτυπώσουν χαρακτηριστικά και σωματότυπο που μπορεί να βοηθήσουν στην περαιτέρω έρευνα
4. Να παρακολουθήσουν προς τα που διέφυγαν οι ύποπτοι.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.