Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 16:25

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Δεμέστιχας από την παράταξη του Δημάρχου


demestichas

Και η πρώτη επίσημη αποχώρηση από την παράταξη του Δημάρχου Αποστολόπουλου είναι πλέον γεγονός. Ο Παναγιώτης Δεμέστιχας ο τρίτος σε σταυρούς προτίμησης από το ψηφοδέλτιο του Παπάγου της παράταξης "Μαζί για την πόλη μας" με μία λητή ανακοίνωση ουσιαστικά ήρθε να επιβεβαιώσει την αποστασιοποιημένη στάση που εδώ και αρκετό καιρό τηρεί από τη δημοτική αρχή.

"Φίλοι συνδημότες,
Γνωστοποιώ την ανεξαρτητοποίηση μου ως δημοτικού συμβούλου στο υφιστάμενο δημοτικό συμβούλιο.
Ευχαριστώ τη δημοτική αρχή για τη συνεργασία και εύχομαι Καλές Γιορτές!
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Δεμέστιχας"

Ο κ. Δεμέστιχας επιτυχημένος επαγγελματίας που διατηρεί φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στου Παπάγου συγκέντρωσε στις δημοτικές εκλογές του 2014, στις οποίες συμμετείχε για πρώτη φορά, 772 σταυρούς προτίμησης κατατάσσοντας τον στην 3η θέση μεταξύ των 20 δημοτικών συμβούλων της παράταξης Αποστολόπουλου.

Ο κ. Δεμέστιχας αξιοποιήθηκε μόνο στην προεδρία της Σχολικής Επιτροπής Β'Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου κατά την πρώτη διετία της τρέχουσας θητείας, ενώ σαν εκπαιδευτικός θα περίμενε κανείς να αναλάβει και την Αντιδημαρχία Παιδείας, θέση όμως που ο Δήμαρχος ανέθεσε στην κα Μουντάκη επιμηκύνοντας μάλιστα τη θητεία της πλέον του 15μηνου όπως αρχικά είχε δηλώσει.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.