Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 00:51

Εδώ μπαλόνι, εκεί μπαλόνι, πάει το μπαλόνι!


sitedimoubaloni

Απόλυτα τελικά προεκλογική εξαγγελία ήταν η κατασκευή του περιβόητου μπαλονιού που στα τέλη Ιανουαρίου ακοίνωσε με χαρά ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος. Με το πρόβλημα των προπονήσεων εκατοντάδων παιδιών των ακαδημιών μπάσκετ και όχι μόνο, να διαιωνίζεται παρά τις υποσχέσεις που δόθηκαν εδώ και πέντε χρόνια.

Με έγγραφο της η Πολεοδομία Αγίας Παρασκευής, που έφτασε στο myxolargos/mypapagos.gr επισημαίνει ότι δεν προτίθεται να δώσει καμία άδεια αφού δεν διευκρινίζεται ακριβώς το είδος της κατασκευής του συγκεκριμένου μπαλονιού που ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ζητά να τοποθετήσει στο λόφο Τσακού.

Κι ενώ δεν κατάφερε να κάνει τις κινήσεις που έπρεπε εδώ και 4 ολόκληρα χρόνια ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος, ώστε να "ωριμάσει" το έργο, παρά τη χρηματοδότηση που και η Περιφέρεια για τους δικούς της προεκλογικούς λόγους ενέκρινε αρχικά, όλα δείχνουν ότι το μπαλόνι... πέταξε για άλλη μια φορά.

Η Δημοτική Αρχή Παπάγου-Χολαργού δεν έχει καταφέρει να έρθει σε μία συνεννόηση με το Δήμο Αγίας Παρασκευής, ο οποίος και εγείρει θέματα ιδιοκτησίας του Λόφου Τσακού κι έτσι το λυόμενο κλειστό γυμναστήριο που θα έπρεπε να λύσει το θέμα των προπονήσεων εκατοντάδων παιδιών των αθλητικών ακαδημιών αναβάλλεται για την επόμενη δημαρχιακή θητεία.

 

poleodomia

poleodomiab


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.