Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 09:11

Ξεκινά η λειτουργία του 6ου Δημοτικού Χολαργού. Εγγραφές στο Δημαρχείο


Και επίσημα ανακοινώθηκε η λειτουργία του 6ου Δημοτικού Χολαργού στο μισθωμένο κτίριο της Ναυαρίνου από το Σεπτέμβριο του 2021, με τον πίνακα των ορίων που εκδόθηκε από το Υπουργείο.

Όσα παιδιά πρόκειται να φοιτήσουν στην Α' Δημοτικού τη νέα σχολική χρονιά και κατοικούν μεταξύ των οδών ΚρέσνηςΝαυαρίνουΑνατολήςΥμηττού(μονά) – Στρατ. Κοκόλα (ζυγά) – Αναστάσεως (μονά) - 25ΗΣ Μαρτίου (μονά – ζυγά στο 1ο Δημοτικό Χολαργού) - Καραϊσκάκη (ζυγά) – Φειδίου - Κρέσνης (ζυγά) έως Ναυαρίνου, θα πρέπει να εγγραφούν στο 6ο Δημοτικό.

Διοικητικός υπάλληλος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας θα βρίσκεται στο Δημαρχείο Παπάγου Χολαργού από τη Δευτέρα 1η Μαρτίου έως και την Παρασκευή 19 Μαρτίου στην αίθουσα «Μ. Μερκούρη» (επίπεδο -1, Λ. Περικλέους 55, Χολαργός) κατά τις ώρες 08:00 έως 11:00. Εφόσον ακόμη δεν έχει οριστεί ο νέος διευθυντής του σχολείου.

Σε εκκρεμότητα ωστόσο, παραμένει, το πως θα συμπληρωθούν οι υπόλοιπες τάξεις του νέου εξαθέσιου σχολείου που τίθεται σε λειτουργία.

Επικρατέστερες πληροφορίες αυτή την ώρα αναφέρουν, που συνδυάζονται και με την προσωπική επιθυμία του Δημάρχου όπως απάντησε σε σχετική ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, τη μεταφορά μαθητών από τη Β’ έως και την Στ’ τάξη, από τα υπόλοιπα σχολεία που μέχρι τώρα φοιτούσαν (1ο, 2ο, 3ο Δημοτικά Χολαργού) και κατοικούν εντός των νέων ορίων που ορίστηκαν τώρα εν όψει των εγγραφών της Α' Δημοτικού στο νέο 6ο Δημοτικό.

Το ενδεχόμενο να μεταφερθεί ολόκληρο τμήμα από άλλο σχολείο, όπως ακουγόταν μέχρι τώρα για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού, φαίνεται να αποσύρθηκε από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, μετά και την αντίδραση των εκπαιδευτικών των δύο συστεγαζόμενων σχολείων του Άνω Χολαργού.

Λίγους μήνες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και ακόμη λιγότερους πριν τη λήξη της τρέχουσας πολύ περίεργης χρονιάς, σχεδόν 100 μαθητές δεν ξέρουν «τι θα τους ξημερώσει» το Σεπτέμβρη.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.