Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 15:48

Από τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Χολαργού με αγάπη για τα αδεσποτάκια


Με ευαισθησία και ενσυναίσθηση, οι μικροί μαθητές της Ε΄τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου του Χολαργού με την δασκάλα τους οργανώνουν bazaar με στόχο να διαθέσουν τα έσοδα για την κάλυψη στις ανάγκες τροφής και θεραπειών για τα αδέσποτα ζωάκια της γειτονιάς.

Την Τρίτη, λοιπόν, 21 Δεκεμβρίου το απόγευμα το bazzar θα είναι επισκέψιμο στον προαύλιο χώρο του 2ου Γυμνασίου, ενώ την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και η χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση της της Α΄τάξης.

Οιδημιουγίες των παιδιώνκατασκευές και στολίδια όλα με θέμα καιεμπνεσμένα από τα αδέσποτα ζώαθα εκτεθούν καιστην είσοδοτου σχολείου τους. Οι Φίλοι Ζώων Παπάγου Χολαργού που συμμετέχουν στη δράση θα επισκεφθούν το σχολείο με τα μικρά τετράποδα αδεσποτάκια για να γνωρίσουν τους νέους τους φίλους. Ενώ στα σχέδια τους για να ολοκληρώσουν το «πακέτο αγάπης» είναι και η διάθεση των χρημάτων από τα κάλαντα!

Συγχαρητήρια στη δασκάλα κα Γκρίφσια που δούλεψε με τους μικρούς μαθητές το θέμα της φροντίδας των αδέσποτων ψυχών αλλά και της συνύπαρξης στη γειτονιά.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.